Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hải Dương ☆Vạn Xuân FC☆
44-22222222 Tactiek Control
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
54.1 gemiddelde waardering 56.4
very good Schieten solid
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Kejklíř probeert naar een medespeler te passen. Mollard met een sublieme pass. Peñaranda heeft problemen om de bal te vangen. Peñaranda geeft de bal voor. Mai Hoàng springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Könyves is nu in balbezit. Sadowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sadowski geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Giang schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - ☆Vạn Xuân FC☆ 1:0

12e minuut.
Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda speelt de bal door. van Gelder bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gelder draait met de bal, schiet en ... Trung Hoàng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. de Dios bokst de bal weg.

19e minuut.
Xuân Thái onderschept slim de pass. Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves passt de bal in één keer door. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mai Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hải Dương - ☆Vạn Xuân FC☆ 1:1

21e minuut.
Hoàng Sửu passt de bal zonder na te denken. Trung Giang bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trung Giang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martirena komt bij de bal en schiet. Mazilu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - ☆Vạn Xuân FC☆ 2:1

27e minuut.
Daar is Trung Giang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trung Giang geeft de bal voor. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ haalt uit met een fantastische trap. Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - ☆Vạn Xuân FC☆ 3:1

35e minuut.
Vanghelie trapt de bal weg. Martirena kopt de bal weg. Thái Duy heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves passt de bal met de wreef. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda geeft een lange en hoge pass. Mai Hoàng maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - ☆Vạn Xuân FC☆ 3:2

40e minuut.
Hoàng Sửu passt de bal in één keer door. Daar is Quang Vũ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Vũ passt de bal met de wreef. Martirena bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirena schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Ðức Giang geeft een hoge lob. Hoàng Hà kopt de bal weg. Quang Vũ rent richting de bal. Quang Vũ draait met de bal, schiet en ... Mazilu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hải Dương - ☆Vạn Xuân FC☆ 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 61%, ☆Vạn Xuân FC☆ 39%.
Hải Dương - ☆Vạn Xuân FC☆ 4:2

65e minuut.
Kejklíř speelt de bal door. Peñaranda rent richting de bal. Peñaranda passt de bal zonder na te denken. Könyves is nu in balbezit. Könyves geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Clarke rent richting de bal. Clarke geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trung Giang met een snelle inworp. Hoàng Sửu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hoàng Hà is nu in balbezit. Hoàng Hà draait met de bal, schiet en ... Mazilu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

82e minuut.
Könyves met een sublieme pass. Peñaranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Peñaranda speelt de bal door. Mai Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Mai Hoàng draait met de bal, schiet en ... de Dios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hải Dương 42%, ☆Vạn Xuân FC☆ 58%.
Hải Dương - ☆Vạn Xuân FC☆ 4:2