Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.02
  • Stadion: ĐHMĐ Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3793
ĐHMĐ Khanhhoa AFC
MD442 Tactiek 4141
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 55
matig Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Demirov speelt de bal door. Jelsness rent richting de bal. Minh Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Bảo rent richting de bal. Quốc Bảo geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kastendeuch geeft een lange en hoge pass. Labuske kopt de bal weg. Szyc heeft problemen om de bal te vangen. Szyc geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Baranovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc verovert de bal door een tackle van achteren. Szyc met een sublieme pass. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền kopt de bal weg. Quốc Bảo rent richting de bal. Quốc Bảo draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch bokst de bal weg.

23e minuut.
Minh Khôi geeft de bal voor. Bazluk is nu in balbezit. Duy Hiền onderschept slim de pass. Duy Hiền schiet op doel. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐHMĐ - Khanhhoa AFC 0:1

31e minuut.
Phú Hiệp met een sublieme pass. Monarcha heeft problemen om de bal te vangen. Monarcha speelt de bal door. Quốc Bảo geeft een hoge lob. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Minh Khôi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quốc Bảo probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐHMĐ - Khanhhoa AFC 0:2

39e minuut.
Klungelig pakt Duy Hiền de bal. Duy Hiền passt de bal zonder na te denken. Quốc Bảo speelt de bal door. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Monarcha speelt de bal door. Szyc speelt de bal door. Klungelig pakt Phú Hiệp de bal. Quốc Bảo geeft een lange en hoge pass. Paal!

40e minuut.
Inworp. Monarcha met een snelle inworp. Szyc geeft de bal voor. Daar is Duy Hiền, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quốc Bảo geeft een hoge lob. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Szyc met een sublieme pass. Monarcha is nu in balbezit. Monarcha speelt de bal door. Szyc is nu in balbezit. Szyc schiet op doel. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ĐHMĐ 77%, Khanhhoa AFC 23%.
ĐHMĐ - Khanhhoa AFC 0:2

46e minuut.
Phú Hiệp probeert naar een medespeler te passen. Quốc Bảo probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ĐHMĐ - Khanhhoa AFC 0:3

48e minuut.
Quốc Bảo met een sublieme pass. Phú Hiệp speelt de bal door. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo geeft een lange en hoge pass. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Demirov verovert de bal door een tackle van achteren. Demirov probeert naar een medespeler te passen. Phương Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Nam schiet op doel. Cachia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo passt de bal zonder na te denken. Bermúdez onderschept slim de pass. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Parra geeft een hoge lob. Inworp. Roca met een snelle inworp. Quốc Bảo rent richting de bal. Quốc Bảo geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Kastendeuch met een sublieme pass. Labuske geeft een lange en hoge pass. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền onderschept slim de pass. Duy Hiền passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Daar is Szyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyc passt de bal zonder na te denken. Monarcha geeft de bal voor. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Bazluk kopt de bal weg. Phú Hiệp probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. Parra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Phú Hiệp is nu in balbezit. Phú Hiệp geeft een lange en hoge pass. Demirov kan de bal niet met de borst controleren. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch bokst de bal weg.

68e minuut.
Roca passt de bal zonder na te denken. Quốc Bảo is nu in balbezit. Phú Hiệp geeft een hoge lob. Daar is Szyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyc draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Minh Khôi verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khôi geeft een hoge lob. Daar is Bazluk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Roca rent richting de bal. Roca passt de bal met de wreef. Phú Hiệp rent richting de bal. Phú Hiệp geeft de bal voor. Duy Hiền springt en kopt de bal. Kastendeuch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szyc is nu in balbezit. Szyc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐHMĐ - Khanhhoa AFC 0:4

79e minuut.
Bazluk geeft een hoge lob. Huy Phong probeert naar een medespeler te passen. Phú Hiệp rent richting de bal. Phú Hiệp geeft de bal voor. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐHMĐ - Khanhhoa AFC 0:5

82e minuut.
Szyc speelt de bal door. Monarcha probeert naar een medespeler te passen. Szyc probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Orio kopt de bal weg. Minh Khôi rent richting de bal. Minh Khôi passt de bal in één keer door. Monarcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Monarcha geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Phú Hiệp rent richting de bal. Phú Hiệp geeft een lange en hoge pass. Bazluk is nu in balbezit. Duy Hiền onderschept slim de pass. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
ĐHMĐ - Khanhhoa AFC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ĐHMĐ 73%, Khanhhoa AFC 27%.
ĐHMĐ - Khanhhoa AFC 0:6