Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Khanhhoa AFC Long Hao Than
4141 Tactiek 532LEF
56% Balbezit 44%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
54.6 gemiddelde waardering 34.4
formidable Schieten average
excellent Passen weak
excellent Verdedigen weak


6e minuut.
Thế Doanh geeft een lange en hoge pass. Daar is Szyc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyc speelt de bal door. Monarcha probeert naar een medespeler te passen. Duy Hiền heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Monarcha rent richting de bal. Monarcha geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aguilera de bal. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - Long Hao Than 1:0

23e minuut.
Quốc Bảo passt de bal zonder na te denken. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. Polledri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Aguilera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - Long Hao Than 2:0

24e minuut.
Quốc Bảo onderschept slim de pass. Quốc Bảo speelt de bal door. Wyrozumski rent richting de bal. Duy Hiền verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Monarcha passt de bal in één keer door. Szyc probeert naar een medespeler te passen. Aguilera is nu in balbezit. Duy Hiền verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. Polledri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Pacio probeert naar een medespeler te passen. Szyc met een snel genomen vrije trap. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guy de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kopaliński is nu in balbezit. Thế Doanh geeft een lange en hoge pass. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński haalt uit met een fantastische trap. Cachia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - Long Hao Than 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 44%, Long Hao Than 56%.
Khanhhoa AFC - Long Hao Than 2:1

48e minuut.
Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Guy de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Espinal neemt de hoekschop. Polledri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Monarcha is nu in balbezit. Monarcha speelt de bal door. Szyc met een sublieme pass. Duy Hiền rent richting de bal. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Khanhhoa AFC - Long Hao Than 3:1

56e minuut.
Inworp. Espinal met een snelle inworp. Quốc Bảo is nu in balbezit. Quốc Bảo geeft een hoge lob. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen. Polledri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Inworp. Monarcha met de inworp. Szyc is nu in balbezit. Szyc geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Duy Hiền de bal. Polledri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Espinal passt de bal met de wreef. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo speelt de bal door. Duy Hiền heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap. Polledri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Pacio met een sublieme pass. Labuske met een sublieme pass. Szyc met een sublieme pass. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Aguilera geeft de bal voor. Labuske kopt de bal weg. Szyc heeft problemen om de bal te vangen. Szyc geeft de bal voor. Duy Hiền krijgt zijn hoofd ertegen. Polledri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Espinal passt de bal zonder na te denken. Quốc Bảo bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Bảo passt de bal met de wreef. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Dziamgot passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Huy Phong de bal. Pacio is nu in balbezit. Thành Vinh is nu in balbezit. Thành Vinh schiet op doel. Cachia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labuske met de inworp. Monarcha speelt de bal door. Szyc geeft een hoge lob. Duy Hiền springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Polledri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Monarcha is nu in balbezit. Monarcha passt de bal zonder na te denken. Guy heeft problemen om de bal te vangen. Duy Hiền bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hiền draait met de bal, schiet en ... Polledri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc geeft een hoge lob. Daar is Duy Hiền, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szyc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Monarcha met een sublieme pass. Szyc geeft een hoge lob. Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hiền is nu in balbezit. Duy Hiền schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Khanhhoa AFC 25%, Long Hao Than 75%.
Khanhhoa AFC - Long Hao Than 3:1