Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
U23 Vietnam HaoNguyen
352 Tactiek HN_A
54% Balbezit 46%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
36.2 gemiddelde waardering 47.3
weak Schieten very good
solid Passen solid
weak Verdedigen solid


3e minuut.
Simonyi rent richting de bal. Simonyi passt de bal met de wreef. Kiljan rent richting de bal. Bùi Dương verovert de bal door een tackle van achteren. Bùi Dương schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Raspudić kopt de bal weg. Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương passt de bal in één keer door. Simonyi rent richting de bal. Simonyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lewator geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bùi Dương de bal. Melon is nu in balbezit. Melon draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

11e minuut.
Sivrice is nu in balbezit. Phong begaat een overtreding. Sivrice is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ferraris zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Melon rent richting de bal. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Inworp. Phong met de inworp. Duy Minh rent richting de bal. Duy Minh geeft de bal voor. Tất Thành krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Melon passt de bal met de wreef. Simonyi speelt de bal door. Bùi Dương is nu in balbezit. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - HaoNguyen 0:1

19e minuut.
Duy Hải is nu in balbezit. Melon verovert de bal door een tackle van achteren. Melon speelt de bal door. Simonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mai Trần geeft de bal voor. Tuấn Hoàng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sivrice met een sublieme pass. Klungelig pakt Melon de bal. Melon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - HaoNguyen 0:2

23e minuut.
Simonyi passt de bal zonder na te denken. Daar is Melon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melon speelt de bal door. Bùi Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Tuấn Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Phong rent richting de bal. Sivrice begaat een overtreding. Sivrice krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Sivrice speelt de bal door. Navarro bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarro speelt de bal door. Simonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyi haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt bokst de bal weg.

32e minuut.
Duy Hải passt de bal met de wreef. Daar is Tuấn Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raspudić begaat een overtreding. Raspudić krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Melon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simonyi is nu in balbezit. Simonyi draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - HaoNguyen 0:3

41e minuut.
Quang Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Hùng passt de bal zonder na te denken. Mai Trần heeft problemen om de bal te vangen. Melon rent richting de bal. Melon schiet op doel. Hoài Việt bokst de bal weg. Kiljan heeft problemen om de bal te vangen. Bùi Dương rent richting de bal. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 52%, HaoNguyen 48%.
U23 Vietnam - HaoNguyen 0:3

46e minuut.
Raspudić onderschept slim de pass. Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Mai Trần bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon verovert de bal door een tackle van achteren. Melon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Huy Tuấn bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Tuấn passt de bal met de wreef. Tất Thành rent richting de bal. Tất Thành draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - HaoNguyen 1:3

51e minuut.
Vnuk verovert de bal door een tackle van achteren. Vnuk geeft de bal voor. Inworp. Phong met de inworp. Tuấn Hoàng geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grudzień bokst de bal weg.

57e minuut.
Duy Minh probeert naar een medespeler te passen. Vnuk geeft een lange en hoge pass. Melon rent richting de bal. Melon heeft problemen om de bal te vangen. Melon draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Navarro zal de hoekschop nemen. Simonyi maakt een snoekduik en kopt de bal. Hoài Việt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Melon rent richting de bal. Melon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - HaoNguyen 1:4

58e minuut.
Quang Hùng speelt de bal door. Tuấn Hoàng rent richting de bal. Melon rent richting de bal. Melon haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - HaoNguyen 1:5

60e minuut.
Navarro geeft de bal voor. Simonyi is nu in balbezit. Simonyi probeert naar een medespeler te passen. Melon is nu in balbezit. Melon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Duy Minh met een sublieme pass. Navarro rent richting de bal. Navarro speelt de bal door. Melon is nu in balbezit. Melon schiet op doel. Hoài Việt bokst de bal weg. Hoài Việt speelt de bal door. Raspudić kopt de bal weg. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Melon draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - HaoNguyen 1:6

67e minuut.
Vnuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Raspudić is nu in balbezit. Raspudić passt de bal met de wreef. Melon is nu in balbezit. Melon haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - HaoNguyen 1:7

68e minuut.
Tất Thành raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Việt Tiến komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trường Sa komt het veld opgelopen. Thông komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raspudić probeert naar een medespeler te passen. Melon rent richting de bal. Melon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Melon rent richting de bal. Melon probeert naar een medespeler te passen. Simonyi is nu in balbezit. Simonyi schiet op doel. Hoài Việt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - HaoNguyen 1:8

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raspudić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Melon de bal. Melon haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
U23 Vietnam - HaoNguyen 1:9

79e minuut.
Ferraris onderschept slim de pass. Ferraris geeft een lange en hoge pass. Simonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyi haalt uit met een fantastische trap. Hoài Việt maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Việt Tiến geeft de bal voor. Trường Sa kopt de bal weg. Melon rent richting de bal. Simonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simonyi draait met de bal, schiet en ... Hoài Việt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Raspudić rent richting de bal. Raspudić passt de bal met de wreef. Melon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bùi Dương is nu in balbezit. Bùi Dương draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U23 Vietnam 56%, HaoNguyen 44%.
U23 Vietnam - HaoNguyen 1:9