Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 13:28
  • Competitiewedstrijd: Hạng I.03
  • Stadion: XuMaHa
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 33022
xumaha Hòn Ngọc Viễn Đông
ATT Tactiek 4-4-2-ATT
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
36.5 gemiddelde waardering 48
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen zeer goed
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Pufleanu geeft een hoge lob. Poniatowski kopt de bal weg. Švejda geeft de bal voor. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap. Thế Sơn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Oldenburger met een sublieme pass. Tennant rent richting de bal. Tennant passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Guyot de bal. Guyot schiet op doel. Thế Sơn bokst de bal weg.

38e minuut.
Przewoźnik probeert naar een medespeler te passen. Guyot heeft problemen om de bal te vangen. Guyot passt de bal in één keer door. Kubinszki heeft problemen om de bal te vangen. Kubinszki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Daar is Oldenburger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oldenburger geeft een lange en hoge pass. Kubinszki is nu in balbezit. Kubinszki schiet op doel. Thế Sơn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:1

44e minuut.
Oldenburger geeft de bal voor. Klungelig pakt Holden de bal. Kubinszki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubinszki schiet op doel. Thế Sơn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xumaha 68%, Hòn Ngọc Viễn Đông 32%.
xumaha - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:2

51e minuut.
Kuleshevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Ðăng onderschept slim de pass. Hải Ðăng geeft een lange en hoge pass. Guyot rent richting de bal. Guyot draait met de bal, schiet en ... Thế Sơn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Gronek rent richting de bal. Tennant onderschept slim de pass. Tennant probeert naar een medespeler te passen. Kubinszki rent richting de bal. Kubinszki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Tennant is nu in balbezit. Tennant geeft een hoge lob. Holden heeft problemen om de bal te vangen. Kubinszki rent richting de bal. Kubinszki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przewoźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Przewoźnik geeft de bal voor. Guyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Guyot draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Cardona kopt de bal weg. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tường Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Cardona onderschept slim de pass. Cardona schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Švejda is nu in balbezit. Švejda geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gronek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Văn Vương geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Kubinszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holden legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kubinszki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubinszki legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Thế Sơn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
xumaha - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: xumaha 68%, Hòn Ngọc Viễn Đông 32%.
xumaha - Hòn Ngọc Viễn Đông 0:3