Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HenryLe-Football X_Men
luxubu Tactiek ju
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 32.5
average Schieten good
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


18e minuut.
Quang Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Huy geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nghĩa Dũng met de inworp. Thế Anh geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Minh Khang is nu in balbezit. Üsteğmen rent richting de bal. Duy Bảo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Üsteğmen raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tân Bình neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
HenryLe-Football - X_Men 1:0

30e minuut.
Duy Bảo is nu in balbezit. Tân Bình onderschept slim de pass. Tân Bình passt de bal zonder na te denken. Üsteğmen rent richting de bal. Üsteğmen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HenryLe-Football - X_Men 2:0

31e minuut.
Thế Anh heeft problemen om de bal te vangen. Thái Minh geeft een lange en hoge pass. Hoàng Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ is nu in balbezit. Quang Vũ haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Cường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Klungelig pakt Thái Minh de bal. Thái Minh passt de bal met de wreef. Văn Hùng probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nam draait met de bal, schiet en ... Ngọc Cường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HenryLe-Football 50%, X_Men 50%.
HenryLe-Football - X_Men 2:0

47e minuut.
Quang Huy geeft een hoge lob. Việt Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Hoàng passt de bal met de wreef. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Quang Huy verovert de bal door een tackle van achteren. Tân Bình rent richting de bal. Tân Bình speelt de bal door. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Üsteğmen probeert naar een medespeler te passen. Godderie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thế Anh. Thế Anh krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Toàn Thắng trapt de bal weg van het doel. Tân Bình kopt de bal weg. Daar is Godderie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Üsteğmen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HenryLe-Football - X_Men 3:0

74e minuut.
Quang Vũ controleert de bal met de borst. Quang Huy rent richting de bal. Tân Bình bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nam is nu in balbezit. Hoàng Nam haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Cường bokst de bal weg.

83e minuut.
Thái Minh onderschept slim de pass. Thái Minh geeft een lange en hoge pass. Quang Vũ kopt de bal weg. Hoàng Nam is nu in balbezit. Hoàng Nam haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Cường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Godderie met een sublieme pass. Klungelig pakt Duy Bảo de bal. Üsteğmen is nu in balbezit. Üsteğmen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HenryLe-Football - X_Men 4:0

88e minuut.
Üsteğmen bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Khang geeft de bal voor. Hoàng Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nam draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HenryLe-Football 53%, X_Men 47%.
HenryLe-Football - X_Men 4:0