Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASLT TEAM HenryLe-Football
CT442 Tactiek luxubu
53% Balbezit 47%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 30.5
very good Schieten average
adequate Passen average
poor Verdedigen weak


1e minuut.
Valentín speelt de bal door. Klungelig pakt Maros de bal. Maros speelt de bal door. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Maros is nu in balbezit. Maros passt de bal in één keer door. Nhật Minh met een sublieme pass. Daar is Valentín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valentín schiet op doel. Ngọc Cường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Fangi controleert de bal met de borst. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nhật Minh neemt de hoekschop. Maros is nu in balbezit. Maros draait met de bal, schiet en ... Ngọc Cường bokst de bal weg.

9e minuut.
Hải Dương bereikt de bal nog maar net als eerste. Hải Dương passt de bal zonder na te denken. Maros bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hải Dương met de inworp. Maros bereikt de bal nog maar net als eerste. Maros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 1:0

15e minuut.
Ngọc Cường probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Nhật Minh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valentín rent richting de bal. Valentín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Valentín rent richting de bal. Valentín geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valentín rent richting de bal. Valentín draait met de bal, schiet en ... Ngọc Cường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Escudé probeert naar een medespeler te passen. Kocot probeert naar een medespeler te passen. Valentín is nu in balbezit. Valentín draait met de bal, schiet en ... Ngọc Cường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Quang Huy controleert de bal met de borst. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valentín zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocot probeert de bal met de borst te controleren. Kocot geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Maros bereikt de bal nog maar net als eerste. Maros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 2:0

19e minuut.
Daar is Baszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Escudé speelt de bal door. Maros is nu in balbezit. Maros draait met de bal, schiet en ... Ngọc Cường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 3:0

21e minuut.
Songin geeft een lange en hoge pass. Valentín kopt de bal weg. Nagual rent richting de bal. Maros onderschept slim de pass. Maros draait met de bal, schiet en ... Ngọc Cường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Valentín is nu in balbezit. Valentín speelt de bal door. Kocot rent richting de bal. Kocot draait met de bal, schiet en ... Ngọc Cường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 4:0

25e minuut.
Ngọc Cường trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nhật Minh met de inworp. Klungelig pakt Valentín de bal. Valentín draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maros bereikt de bal nog maar net als eerste. Maros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 5:0

27e minuut.
Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín probeert naar een medespeler te passen. Kocot met een sublieme pass. Maros bereikt de bal nog maar net als eerste. Maros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 6:0

29e minuut.
Anh Khiêm geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nhật Minh met de inworp. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kocot heeft problemen om de bal te vangen. Kocot probeert naar een medespeler te passen. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín schiet op doel. Ngọc Cường probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Doeltrap. Ngọc Cường trapt de bal weg. Inworp. Hải Dương met een snelle inworp. Maros geeft de bal voor. Ngọc Cường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valentín rent richting de bal. Valentín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 7:0

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hải Dương met de inworp. Maros met een sublieme pass. Valentín rent richting de bal. Valentín draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ngọc Cường met een harde bal richting middenveld. Inworp. Hải Dương met de inworp. Maros rent richting de bal. Maros speelt de bal door. Ngọc Cường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Valentín rent richting de bal. Valentín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 8:0

36e minuut.
Nhật Minh rent richting de bal. Nhật Minh passt de bal zonder na te denken. Maros bereikt de bal nog maar net als eerste. Maros schiet op doel. Ngọc Cường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 9:0

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nhật Minh met een snelle inworp. Valentín is nu in balbezit. Valentín haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Cường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 10:0

43e minuut.
Inworp. Nhật Minh met een snelle inworp. Valentín controleert de bal met de borst. Valentín schiet op doel. Ngọc Cường probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 11:0

44e minuut.
Nhật Minh met een snelle inworp. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot speelt de bal door. Maros bereikt de bal nog maar net als eerste. Maros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 12:0

45e minuut.
Hải Dương onderschept slim de pass. Hải Dương probeert naar een medespeler te passen. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín draait met de bal, schiet en ... Ngọc Cường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLT TEAM 9%, HenryLe-Football 91%.
ASLT TEAM - HenryLe-Football 13:0

47e minuut.
Valentín probeert de bal aan de voet te houden. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé passt de bal met de wreef. Finn rent richting de bal. Finn geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Valentín is nu in balbezit. Valentín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

48e minuut.
Hải Dương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maros speelt de bal door. Kocot met een sublieme pass. Escudé is nu in balbezit. Escudé haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Cường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kocot probeert naar een medespeler te passen. Valentín heeft problemen om de bal te vangen. Valentín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 14:0

51e minuut.
Daar is Kocot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escudé met een sublieme pass. Valentín is nu in balbezit. Valentín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 15:0

54e minuut.
Anh Khiêm bereikt de bal nog maar net als eerste. Nhật Minh verovert de bal door een tackle van achteren. Nhật Minh probeert naar een medespeler te passen. Valentín rent richting de bal. Valentín haalt uit met een fantastische trap. Ngọc Cường probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maros bereikt de bal nog maar net als eerste. Maros draait met de bal, schiet en ... Ngọc Cường werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 16:0

56e minuut.
Việt Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Việt Hoàng geeft een hoge lob. Hải Dương met een sublieme pass. Valentín is nu in balbezit. Valentín schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 17:0

58e minuut.
Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé passt de bal met de wreef. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín schiet op doel. Ngọc Cường maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 18:0

60e minuut.
Dawidziuk rent richting de bal. Dawidziuk geeft een hoge lob. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Escudé draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ngọc Cường de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Valentín rent richting de bal. Valentín probeert naar een medespeler te passen. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot schiet op doel. Ngọc Cường probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Ngọc Cường met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hải Dương zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kocot heeft problemen om de bal te vangen. Kocot geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valentín is nu in balbezit. Valentín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 19:0

65e minuut.
Hải Dương passt de bal in één keer door. Kocot bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot passt de bal zonder na te denken. Valentín rent richting de bal. Valentín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 20:0

66e minuut.
Klungelig pakt Kocot de bal. Finn bereikt de bal nog maar net als eerste. Finn met een sublieme pass. Valentín is nu in balbezit. Valentín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Maros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 21:0

70e minuut.
Hải Dương onderschept slim de pass. Hải Dương geeft de bal voor. Kocot is nu in balbezit. Kocot geeft een lange en hoge pass. Maros krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ngọc Cường trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nhật Minh met de inworp. Valentín bereikt de bal nog maar net als eerste. Valentín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Inworp. Nhật Minh met de inworp. Valentín kan de bal niet met de borst controleren. Valentín schiet op doel. Ngọc Cường maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Boyd rent richting de bal. Boyd passt de bal zonder na te denken. Escudé bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocot rent richting de bal. Kocot geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Hải Dương met een snelle inworp. Maros is nu in balbezit. Maros draait met de bal, schiet en ... Ngọc Cường maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ASLT TEAM - HenryLe-Football 22:0

85e minuut.
Songin bereikt de bal nog maar net als eerste. Songin geeft de bal voor. Klungelig pakt Saldanha de bal. Nagual bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagual schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Boyd bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyd geeft de bal voor. Kocot kopt de bal weg. Klungelig pakt Maros de bal. Maros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASLT TEAM 21%, HenryLe-Football 79%.
ASLT TEAM - HenryLe-Football 22:0