Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 13:29
  • Competitiewedstrijd: Hạng II.01
  • Stadion: River
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 650
X_Men NOOD
ju Tactiek 442
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 29.8
solid Schieten average
average Passen average
average Verdedigen weak


6e minuut.
Hoàng Quang bereikt de bal nog maar net als eerste. Tài Ðức onderschept slim de pass. Tài Ðức speelt de bal door. Hoàng Nam heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Nam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tài Ðức met een sublieme pass. Klungelig pakt Nghĩa Dũng de bal. Nghĩa Dũng passt de bal zonder na te denken. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tywonek kopt de bal weg. Bá Thành rent richting de bal. Bá Thành met een sublieme pass. Ngọc Thiện bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thiện haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Duy Bảo geeft een lange en hoge pass. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadicska begaat een overtreding. Vadicska krijgt een gele kaart.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sỹ Hoàng met een harde bal richting middenveld. Văn Hùng kopt de bal weg. Hoàng Nam kan de bal niet met de borst controleren. Hoàng Nam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - NOOD 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X_Men 34%, NOOD 66%.
X_Men - NOOD 1:0

52e minuut.
Văn Hùng rent richting de bal. Văn Hùng met een sublieme pass. Hoàng Nam heeft problemen om de bal te vangen. Quang Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Vũ draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Sỹ Hoàng trapt de bal weg. Nghĩa Dũng kopt de bal weg. Hoàng Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nam haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Thái Minh speelt de bal door. Văn Hùng is nu in balbezit. Văn Hùng passt de bal zonder na te denken. Minh Huy is nu in balbezit. Minh Huy speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Sỹ Hoàng trapt de bal weg van het doel. Tài Ðức rent richting de bal. Tài Ðức probeert naar een medespeler te passen. Hoàng Nam is nu in balbezit. Hoàng Nam draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Văn Hùng speelt de bal door. Minh Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Huy passt de bal zonder na te denken. Quang Vũ rent richting de bal. Quang Vũ haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Vadicska geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Huy met de inworp. Văn Hùng heeft problemen om de bal te vangen. Văn Hùng geeft een hoge lob. Sỹ Hoàng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tywonek heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Nam rent richting de bal. Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Nam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
X_Men - NOOD 2:0

74e minuut.
Minh Huy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Hùng geeft een hoge lob. Hoàng Nam springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Thái Minh rent richting de bal. Ngọc Thiện verovert de bal door een tackle van achteren. Ngọc Thiện passt de bal met de wreef. Tiến Dũng bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiến Dũng schiet op doel. Toàn Thắng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: X_Men 38%, NOOD 62%.
X_Men - NOOD 2:0