Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcthanhnho eventorfc
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Quang Thịnh verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thịnh met een sublieme pass. Ngọc Anh rent richting de bal. Minh Tiến onderschept slim de pass. Minh Tiến geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Huy Phong rent richting de bal. Huy Phong geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minh Tiến zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quang Thịnh geeft een lange en hoge pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Huy Phong geeft de bal voor. Bảo Lâm kopt de bal weg. Klungelig pakt Quang Ánh de bal. Huy Tuấn is nu in balbezit. Huy Tuấn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bá Tiến passt de bal met de wreef. Ái Quốc rent richting de bal. Ái Quốc draait met de bal, schiet en ... Huy Hoàng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tiến Dũng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcthanhnho - eventorfc 1:0

37e minuut.
Bảo Lâm is nu in balbezit. Bá Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Anh Phú. Anh Phú krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcthanhnho 58%, eventorfc 42%.
fcthanhnho - eventorfc 1:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Phi Cường met een snelle inworp. Quang Ánh is nu in balbezit. Quang Thịnh rent richting de bal. Quang Thịnh geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Huy Hoàng geeft een lange en hoge pass. Chí Khiêm heeft problemen om de bal te vangen. Chí Khiêm passt de bal zonder na te denken. Ngọc Anh is nu in balbezit. Ngọc Anh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Phi Cường onderschept slim de pass. Bảo Lâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Tiến begaat een overtreding. Bá Tiến krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcthanhnho 50%, eventorfc 50%.
fcthanhnho - eventorfc 1:0