Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CMM Sokker MAY CF
433 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 27.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Trung Anh is nu in balbezit. Trung Anh speelt de bal door. Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính draait met de bal, schiet en ... Xuân Hiếu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CMM Sokker - MAY CF 0:1

11e minuut.
Chính is nu in balbezit. Tuấn Long onderschept slim de pass. Quang Thắng verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Thắng draait met de bal, schiet en ... Xuân Hiếu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CMM Sokker - MAY CF 0:2

14e minuut.
Việt Khải rent richting de bal. Việt Khải passt de bal met de wreef. Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính schiet op doel. Xuân Hiếu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Thế Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Hùng speelt de bal door. Tường Minh is nu in balbezit. Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Thế Hùng kopt de bal weg. Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng haalt uit met een fantastische trap. Tường Minh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CMM Sokker 63%, MAY CF 37%.
CMM Sokker - MAY CF 0:2

52e minuut.
Anh Hưng probeert naar een medespeler te passen. Thế Hùng is nu in balbezit. Quang Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Hùng met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CMM Sokker - MAY CF 0:3

56e minuut.
Lương passt de bal in één keer door. Anh Hiệu bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hiệu speelt de bal door. Anh Tuấn rent richting de bal. Anh Tuấn haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Daar is Čelebić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thế Hùng is nu in balbezit. Thế Hùng met een sublieme pass. Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CMM Sokker - MAY CF 0:4

74e minuut.
Quang Thắng rent richting de bal. Thế Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Thế Hùng probeert naar een medespeler te passen. Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CMM Sokker 64%, MAY CF 36%.
CMM Sokker - MAY CF 0:4