Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
undewp HLT
442 Tactiek TAC1-442
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 34.2
poor Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Drašnar met een snelle inworp. Albl is nu in balbezit. Albl geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Minh Toàn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
undewp - HLT 0:1

11e minuut.
Phương Nam verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Thông probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Adamus met de inworp. Rosznowiecki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kuświk verovert de bal door een tackle van achteren. Maturín bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturín passt de bal met de wreef. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Drašnar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wollaerts komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Tozzi rent richting de bal. Tozzi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mạnh Thắng de bal. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl passt de bal zonder na te denken. Daar is Ngọc Khang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap. Minh Toàn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
undewp - HLT 0:2

38e minuut.
Adamus geeft de bal voor. Klungelig pakt Wollaerts de bal. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Wollaerts geeft de bal voor. Minh Toàn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
undewp - HLT 0:3

40e minuut.
Wollaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaerts geeft een lange en hoge pass. Ngọc Khang rent richting de bal. Ngọc Khang draait met de bal, schiet en ... Minh Toàn maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Rosznowiecki met een sublieme pass. Ngọc Khang rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mạnh Thắng. Mạnh Thắng krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ngọc Khang is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Podstawek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Phương Nam heeft problemen om de bal te vangen. Albl is nu in balbezit. Albl schiet op doel. Minh Toàn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
undewp - HLT 0:4

45e minuut.
Wollaerts met een snelle inworp. Albl controleert de bal met de borst. Phương Nam is nu in balbezit. Albl onderschept slim de pass. Albl schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undewp 76%, HLT 24%.
undewp - HLT 0:4

52e minuut.
Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosznowiecki is nu in balbezit. Minh Thông is nu in balbezit. Albl verovert de bal door een tackle van achteren. Albl draait met de bal, schiet en ... Minh Toàn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Wollaerts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rosznowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang schiet op doel. Paal!

64e minuut.
Podstawek geeft een hoge lob. Wollaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Wollaerts passt de bal zonder na te denken. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Antunes onderschept slim de pass. Tozzi is nu in balbezit. Tozzi passt de bal met de wreef. Albl bereikt de bal nog maar net als eerste. Albl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Adamus verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mạnh Thắng zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngọc Khang bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Khang schiet op doel. Minh Toàn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Albl rent richting de bal. Tozzi is nu in balbezit. Tozzi probeert naar een medespeler te passen. Ngọc Khang is nu in balbezit. Ngọc Khang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
undewp - HLT 0:5

86e minuut.
Tozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tozzi probeert naar een medespeler te passen. Nhật Minh rent richting de bal. Albl verovert de bal door een tackle van achteren. Albl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
undewp - HLT 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undewp 73%, HLT 27%.
undewp - HLT 0:6