Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
undewp MAY CF
442 Tactiek 442
42% Balbezit 58%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 27.4
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Huỳnh Đức is nu in balbezit. Huỳnh Đức met een sublieme pass. Ursuţ rent richting de bal. Linh onderschept slim de pass. Linh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
undewp - MAY CF 1:0

3e minuut.
Seyyah bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Khánh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seyyah. Seyyah krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Čelebić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Thế Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phi Hùng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Phi Hùng krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Thế Hùng raakt geblesseerd tijdens het duel. Čelebić met een snel genomen vrije trap. Chính is nu in balbezit. Phương Nam legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chính raakt geblesseerd tijdens het duel. Thế Hùng neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Minh Toàn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
undewp - MAY CF 1:1

18e minuut.
Ursuţ is nu in balbezit. Ursuţ geeft een lange en hoge pass. Thắng kan de bal niet met de borst controleren. Chính is nu in balbezit. Chính haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Phi Hùng verovert de bal door een tackle van achteren. Phi Hùng met een sublieme pass. Linh is nu in balbezit. Linh schiet op doel. Tiến Tùng probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Seyyah probeert naar een medespeler te passen. Huỳnh Đức bereikt de bal nog maar net als eerste. Huỳnh Đức geeft de bal voor. Chính rent richting de bal. Chính schiet op doel. Paal! Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng schiet op doel. Minh Toàn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
undewp - MAY CF 1:2

37e minuut.
Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Nam is nu in balbezit. Phương Nam geeft een lange en hoge pass. Huỳnh Đức rent richting de bal. Huỳnh Đức draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Minh Toàn trapt de bal weg van het doel. Thế Hùng met een sublieme pass. Anh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Việt geeft een lange en hoge pass. Quốc Khánh springt en kopt de bal. Tiến Tùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undewp 56%, MAY CF 44%.
undewp - MAY CF 1:2

55e minuut.
Trung Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Anh met een sublieme pass. Thắng rent richting de bal. Chính verovert de bal door een tackle van achteren. Chính draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
undewp - MAY CF 1:3

59e minuut.
Phi Hùng bereikt de bal nog maar net als eerste. Phi Hùng geeft de bal voor. Linh rent richting de bal. Linh haalt uit met een fantastische trap. Tiến Tùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
undewp - MAY CF 2:3

61e minuut.
Quang Thắng onderschept slim de pass. Việt Khải rent richting de bal. Việt Khải passt de bal met de wreef. Chính is nu in balbezit. Chính haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Trung Anh speelt de bal door. Thế Hùng rent richting de bal. Thế Hùng passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Quang Thắng de bal. Quang Thắng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Čelebić de bal onder controle te krijgen. Thế Hùng is nu in balbezit. Thế Hùng passt de bal zonder na te denken. Chính bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính schiet op doel. Minh Toàn bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Anh Việt speelt de bal door. Linh is nu in balbezit. Čelebić verovert de bal door een tackle van achteren. Linh verovert de bal door een tackle van achteren. Phi Hùng geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Phi Hùng raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mạnh komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Phương Nam geeft een hoge lob. Trung Anh controleert de bal met de borst. Trung Anh geeft een hoge lob. Quang Thắng is nu in balbezit. Quang Thắng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: undewp 61%, MAY CF 39%.
undewp - MAY CF 2:3