Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CLB Hà Nội Ngu Như Heo
Ha Noi Pro Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
19% Spel op eigen helft 81%
34 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten poor
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


2e minuut.
Mai Đức geeft de bal voor. Kljajević is nu in balbezit. Met opzet legt Thành Ðạt zijn tegenspeler op de grond. Thành Ðạt krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Xuân Hiếu rent richting de bal. Mađar onderschept slim de pass. Mađar met een sublieme pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - Ngu Như Heo 1:0

9e minuut.
Kljajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajević speelt de bal door. Nilă rent richting de bal. Nilă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Mađar probeert naar een medespeler te passen. Kljajević rent richting de bal. Kljajević met een sublieme pass. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kljajević probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Nilă de bal. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Samman is nu in balbezit. Samman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Quân is nu in balbezit. Samman verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez is nu in balbezit. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - Ngu Như Heo 2:0

17e minuut.
Quân probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal zonder na te denken. Mađar rent richting de bal. Mađar geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Trung Hiệp trapt de bal weg van het doel. Kljajević speelt de bal door. Gómez is nu in balbezit. Gómez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Lambaré onderschept slim de pass. Lambaré speelt de bal door. Kljajević rent richting de bal. Kljajević geeft een hoge lob. Gómez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - Ngu Như Heo 3:0

33e minuut.
Mađar met de inworp. Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré geeft de bal voor. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Hoàng Quý rent richting de bal. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă passt de bal in één keer door. Samman rent richting de bal. Samman draait met de bal, schiet en ... Trung Hiệp bokst de bal weg. Trung Hồng heeft problemen om de bal te vangen. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Leczkowski geeft een lange en hoge pass. Gómez is nu in balbezit. Gómez passt de bal met de wreef. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nilă onderschept slim de pass. Nilă met een sublieme pass. Samman rent richting de bal. Samman schiet op doel. Trung Hiệp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Mai Đức is nu in balbezit. Mai Đức geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Minh Ðức de bal onder controle te krijgen. Nilă rent richting de bal. Nilă geeft een lange en hoge pass. Trung Hiệp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Hà Nội 18%, Ngu Như Heo 82%.
CLB Hà Nội - Ngu Như Heo 3:0

46e minuut.
Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng passt de bal in één keer door. Minh Ðức probeert naar een medespeler te passen. Gómez is nu in balbezit. Gómez haalt uit met een fantastische trap. Paal! Trung Hiệp maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Trung Hiệp met een harde bal richting middenveld. Ngọc kopt de bal weg. Białogłowski geeft een lange en hoge pass. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Mađar geeft een hoge lob. Samman kopt de bal weg. Trung Hồng heeft problemen om de bal te vangen. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Thành Ðạt is nu in balbezit. Lambaré onderschept slim de pass. Lambaré passt de bal in één keer door. Nilă rent richting de bal. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Trung Hiệp trapt de bal weg. Mađar kopt de bal weg. Daar is Samman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - Ngu Như Heo 4:0

56e minuut.
Mađar met de inworp. Lambaré rent richting de bal. Lambaré met een sublieme pass. Mađar rent richting de bal. Mađar geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gómez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - Ngu Như Heo 5:0

68e minuut.
Lambaré heeft problemen om de bal te vangen. Lambaré passt de bal met de wreef. Samman is nu in balbezit. Samman geeft een lange en hoge pass. Nilă geeft een hoge lob. Trung Hiệp verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kljajević met een snelle inworp. Lambaré is nu in balbezit. Lambaré geeft een hoge lob. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - Ngu Như Heo 6:0

81e minuut.
Gómez rent richting de bal. Samman rent richting de bal. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman rent richting de bal. Samman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CLB Hà Nội - Ngu Như Heo 7:0

84e minuut.
Kljajević met een snelle inworp. Lambaré rent richting de bal. Lambaré probeert naar een medespeler te passen. Mađar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mađar geeft de bal voor. Paal!

85e minuut.
Kljajević met de inworp. Lambaré geeft de bal voor. Klungelig pakt Gómez de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ... Trung Hiệp maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Trung Hiệp trapt de bal weg. Mađar kopt de bal weg. Samman controleert de bal met de borst. Samman passt de bal met de wreef. Gómez rent richting de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CLB Hà Nội 21%, Ngu Như Heo 79%.
CLB Hà Nội - Ngu Như Heo 7:0