Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MILKTEAHK Masterleage
442TA Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.8 gemiddelde waardering 30.5
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Matuszek passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raposo met een snelle inworp. Rušinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rušinić schiet op doel. Xuân Trường kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Rotondi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykta verovert de bal door een tackle van achteren. Sykta probeert naar een medespeler te passen. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Râpnu trapt de bal weg. Sykta kopt de bal weg. Żwirko heeft problemen om de bal te vangen. Jarczyk is nu in balbezit. Jarczyk schiet op doel. Râpnu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - Masterleage 1:0

37e minuut.
Landreau is nu in balbezit. Landreau geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Żwirko de bal. Profeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Profeta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILKTEAHK 63%, Masterleage 37%.
MILKTEAHK - Masterleage 1:0

46e minuut.
Thế Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Thế Trung geeft een lange en hoge pass. Rušinić heeft problemen om de bal te vangen. Devastato is nu in balbezit. Devastato draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MILKTEAHK - Masterleage 1:1

78e minuut.
Żwirko verovert de bal door een tackle van achteren. Żwirko met een sublieme pass. Klungelig pakt Profeta de bal. Profeta draait met de bal, schiet en ... Râpnu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MILKTEAHK - Masterleage 2:1

83e minuut.
Jarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jarczyk passt de bal zonder na te denken. Profeta rent richting de bal. Profeta draait met de bal, schiet en ... Chiculiţă probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Piechniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechniak speelt de bal door. Rušinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rušinić schiet op doel. Xuân Trường bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MILKTEAHK 51%, Masterleage 49%.
MILKTEAHK - Masterleage 2:1