Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tê Giác Miền Bắc CLB Hà Nội
Normal Tactiek Ha Noi Pro
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
14.1 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman onderschept slim de pass. Samman passt de bal in één keer door. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:1

3e minuut.
Lambaré verovert de bal door een tackle van achteren. Lambaré geeft een hoge lob. Daar is Minh Ðạt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:2

10e minuut.
Samman geeft een hoge lob. Gómez controleert de bal met de borst. Thanh Long rent richting de bal. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez draait met de bal, schiet en ... Ngọc Danh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Lambaré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng is nu in balbezit. Lambaré onderschept slim de pass. Lambaré geeft een lange en hoge pass. Minh Ðạt verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:3

17e minuut.
Quốc Anh rent richting de bal. Lambaré onderschept slim de pass. Lambaré met een sublieme pass. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel. Ngọc Danh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Lambaré rent richting de bal. Kljajević rent richting de bal. Kljajević probeert naar een medespeler te passen. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ... Ngọc Danh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samman is nu in balbezit. Samman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:4

23e minuut.
Daar is Nilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă passt de bal met de wreef. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez is nu in balbezit. Gómez draait met de bal, schiet en ... Ngọc Danh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mađar is nu in balbezit. Mađar geeft een lange en hoge pass. Nilă rent richting de bal. Nilă schiet op doel. Ngọc Danh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:5

33e minuut.
Kljajević speelt de bal door. Samman is nu in balbezit. Samman passt de bal zonder na te denken. Nilă is nu in balbezit. Nilă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kljajević geeft de bal voor. Samman heeft problemen om de bal te vangen. Samman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Minh Ðạt de bal onder controle te krijgen. Ngọc Danh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:6

38e minuut.
Hoàng probeert de bal met de borst te controleren. Kljajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Kljajević passt de bal met de wreef. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Minh Ðạt kopt de bal weg. Mađar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quốc Anh probeert naar een medespeler te passen. Nilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Gómez de bal. Nilă is nu in balbezit. Daar is Gómez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nilă is nu in balbezit. Nilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:7

44e minuut.
Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Minh Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilă onderschept slim de pass. Nilă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Quang Hữu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tê Giác Miền Bắc 82%, CLB Hà Nội 18%.
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:8

46e minuut.
Nilă probeert naar een medespeler te passen. Gómez probeert naar een medespeler te passen. Minh Ðạt heeft problemen om de bal te vangen. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Samman is nu in balbezit. Samman passt de bal met de wreef. Minh Ðạt heeft problemen om de bal te vangen. Gómez rent richting de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:9

59e minuut.
Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman onderschept slim de pass. Samman passt de bal met de wreef. Gómez heeft problemen om de bal te vangen. Gómez schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kljajević geeft de bal voor. Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal met de wreef. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Samman is nu in balbezit. Samman geeft een lange en hoge pass. Kljajević rent richting de bal. Kljajević geeft een hoge lob. Samman maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kljajević probeert naar een medespeler te passen. Minh Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:10

72e minuut.
Minh Khôi is nu in balbezit. Nilă verovert de bal door een tackle van achteren. Nilă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gómez de bal. Gómez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Quang Hữu trapt de bal weg. Mađar kopt de bal weg. Klungelig pakt Samman de bal. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel. Ngọc Danh bokst de bal weg.

74e minuut.
Kljajević passt de bal zonder na te denken. Nilă rent richting de bal. Nilă geeft een hoge lob. Daar is Samman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Samman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:11

79e minuut.
Mađar onderschept slim de pass. Mađar speelt de bal door. Samman bereikt de bal nog maar net als eerste. Samman schiet op doel. Ngọc Danh maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:12

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mađar met een snelle inworp. Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Mađar geeft de bal voor. Nilă geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Quang Hữu met een harde bal richting middenveld. Mađar kopt de bal weg. Daar is Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez rent richting de bal. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ngọc Danh trapt de bal weg van het doel. Mađar heeft problemen om de bal te vangen. Mađar speelt de bal door. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Belcea met een harde bal richting middenveld. Lambaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Lambaré geeft de bal voor. Gómez springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tê Giác Miền Bắc 86%, CLB Hà Nội 14%.
Tê Giác Miền Bắc - CLB Hà Nội 0:13