Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minh Team F & F
Normal Tactiek TAC.442
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
17.5 gemiddelde waardering 29.8
poor Schieten good
poor Passen average
hopeless Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Việt Khôi de bal. Ritschard rent richting de bal. Ritschard geeft de bal voor. Việt Phương probeert naar een medespeler te passen. Hải Dương geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Trung Phương rent richting de bal. Thiện Tâm onderschept slim de pass. Thiện Tâm probeert naar een medespeler te passen. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel. Trí Hùng bokst de bal weg.

7e minuut.
Hải Dương rent richting de bal. Hải Dương geeft een hoge lob. Căruţaşu maakt een snoekduik en kopt de bal. Duy An probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trí Hùng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Minh Team - F & F 0:1

11e minuut.
Thiện Tâm is nu in balbezit. Thiện Tâm met een sublieme pass. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Thiện Tâm probeert naar een medespeler te passen. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu probeert naar een medespeler te passen. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Thiện Tâm passt de bal in één keer door. Butryn rent richting de bal. Butryn geeft een hoge lob. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu draait met de bal, schiet en ... Trí Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Minh Team - F & F 0:2

21e minuut.
Hoàng Sửu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hải Dương met de inworp. Việt Phương is nu in balbezit. Việt Phương geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Olăroiu is nu in balbezit. Olăroiu geeft de bal voor. Klungelig pakt Duy An de bal. Căruţaşu rent richting de bal. Căruţaşu schiet op doel. Trí Hùng bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Minh Team - F & F 0:3

43e minuut.
Việt Khôi rent richting de bal. Thiện Tâm onderschept slim de pass. Thiện Tâm speelt de bal door. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minh Team - F & F 0:4

45e minuut.
Hải Dương onderschept slim de pass. Hải Dương geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu kopt de bal weg. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minh Team - F & F 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minh Team 68%, F & F 32%.
Minh Team - F & F 0:5

49e minuut.
Trung Phương rent richting de bal. Butryn verovert de bal door een tackle van achteren. Butryn passt de bal zonder na te denken. Căruţaşu bereikt de bal nog maar net als eerste. Căruţaşu schiet op doel. Trí Hùng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Butryn is nu in balbezit. Butryn geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu kopt de bal weg. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Daar is Việt Phương, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Việt Khôi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Việt Phương. Việt Phương krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Buitenspel voor Trung Tùng. Goede buitenspelval van de verdediging. Hải Dương maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ... Trí Hùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Minh Team - F & F 0:6

66e minuut.
Việt Phương verovert de bal door een tackle van achteren. Việt Phương geeft een lange en hoge pass. Daar is Duy An, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Minh Team - F & F 0:7

67e minuut.
Việt Khôi speelt de bal door. Trung Giang heeft problemen om de bal te vangen. Paciorkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Paciorkowski krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Ritschard passt de bal met de wreef. Hải Dương heeft problemen om de bal te vangen. Hải Dương geeft een lange en hoge pass. Paciorkowski is nu in balbezit. Paciorkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Minh Team - F & F 0:8

73e minuut.
Hải Dương geeft een hoge lob. Duy An controleert de bal met de borst. Căruţaşu is nu in balbezit. Căruţaşu haalt uit met een fantastische trap. Bùi Doanh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Bảo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Butryn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Thiện Tâm bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Tâm schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Minh Team - F & F 0:9

83e minuut.
Trí Hùng trapt de bal weg. Butryn kopt de bal weg. Paciorkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciorkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Butryn is nu in balbezit. Butryn geeft een lange en hoge pass. Căruţaşu kopt de bal weg. Paciorkowski rent richting de bal. Paciorkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minh Team 74%, F & F 26%.
Minh Team - F & F 0:9