Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BLACK KINGDOM BIG HOUSE
442 Tactiek t442c
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 32.3
matig Schieten matig
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen zwak


6e minuut.
Mas geeft de bal voor. Muscă probeert de bal aan de voet te houden. Guşă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Rytterbo speelt de bal door. Guşă is nu in balbezit. Sơn rent richting de bal. Guşă verovert de bal door een tackle van achteren. Guşă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Mas heeft problemen om de bal te vangen. Nahajło is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mas. Nahajło is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Depta wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Quốc Mạnh speelt de bal door. Nahajło rent richting de bal. Audino begaat een overtreding. Audino krijgt een gele kaart. Nahajło wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

40e minuut.
Kubatko probeert de bal aan de voet te houden. Guşă rent richting de bal. Guşă haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Muscă de bal onder controle te krijgen. Macri probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK KINGDOM 55%, BIG HOUSE 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BLACK KINGDOM - BIG HOUSE 0:0

49e minuut.
Quốc Mạnh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Vũ rent richting de bal. Minh Vũ geeft de bal voor. Nahajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahajło haalt uit met een fantastische trap. Hồng Thịnh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Vernik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trường Long met een snelle inworp. Minh Vũ is nu in balbezit. Minh Vũ geeft een lange en hoge pass. Hồng Thịnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Depta met een snelle inworp. Mas probeert naar een medespeler te passen. Việt Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Huy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Việt Huy probeert naar een medespeler te passen. Rytterbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytterbo geeft een hoge lob. Guşă is nu in balbezit. Guşă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nhật Quang met een harde bal richting middenveld. Thành Ðạt kopt de bal weg. Blanco is nu in balbezit. Nahajło onderschept slim de pass. Nahajło haalt uit met een fantastische trap. Hồng Thịnh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Minh Vũ is nu in balbezit. Minh Vũ passt de bal zonder na te denken. Audino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahajło verovert de bal door een tackle van achteren. Nahajło haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK KINGDOM 46%, BIG HOUSE 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BLACK KINGDOM - BIG HOUSE 0:0