Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BLACK KINGDOM Montagna Verona
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Minh Vũ met een sublieme pass. Ðức Trung is nu in balbezit. Nahajło onderschept slim de pass. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Quốc Mạnh is nu in balbezit. Thành Ðạt bereikt de bal nog maar net als eerste. Thành Ðạt passt de bal in één keer door. Nahajło bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahajło draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Khánh Toàn geeft de bal voor. Muscă heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Trung rent richting de bal. Hoàng Trung draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BLACK KINGDOM - Montagna Verona 0:1

29e minuut.
Minh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Vũ geeft een lange en hoge pass. Quốc Mạnh rent richting de bal. Quốc Mạnh haalt uit met een fantastische trap. Quốc Thịnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BLACK KINGDOM - Montagna Verona 1:1

35e minuut.
Quốc Bảo verovert de bal door een tackle van achteren. Khánh Toàn geeft de bal voor. Việt Huy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Trung rent richting de bal. Hoàng Trung draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Khánh Toàn speelt de bal door. Thành Ðạt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh schiet op doel. Quốc Thịnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BLACK KINGDOM - Montagna Verona 2:1

43e minuut.
Thành Ðạt passt de bal met de wreef. Việt Huy is nu in balbezit. Việt Huy probeert naar een medespeler te passen. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK KINGDOM 43%, Montagna Verona 57%.
BLACK KINGDOM - Montagna Verona 2:1

78e minuut.
Quốc Mạnh is nu in balbezit. Quốc Bảo rent richting de bal. Quốc Bảo passt de bal met de wreef. Hoàng Trung is nu in balbezit. Hoàng Trung draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BLACK KINGDOM - Montagna Verona 2:2

88e minuut.
Phước Thiện geeft een hoge lob. Minh Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Trung maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hoàng Trung naar de kleedkamers voor een vroege douche. Minh Vũ roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Minh Vũ kan niet meer verder spelen. Tiến Tùng komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BLACK KINGDOM 48%, Montagna Verona 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BLACK KINGDOM - Montagna Verona 2:2