Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
222 Fc BIG HOUSE
352 Tactiek t442c
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.4 gemiddelde waardering 33.1
average Schieten adequate
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Trí Thắng heeft problemen om de bal te vangen. Guşă onderschept slim de pass. Guşă passt de bal met de wreef. Kubatko is nu in balbezit. Kubatko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Văn Hạnh trapt de bal weg van het doel. Macri kopt de bal weg. Guşă is nu in balbezit. Guşă haalt uit met een fantastische trap. Văn Hạnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
222 Fc - BIG HOUSE 0:1

5e minuut.
Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Mạnh geeft een lange en hoge pass. Vernik kopt de bal weg. Kubatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Chiến geeft een hoge lob. Inworp. Braga met de inworp. Macri rent richting de bal. Macri geeft de bal voor. Paal! Văn Hạnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guşă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
222 Fc - BIG HOUSE 0:2

20e minuut.
Macri onderschept slim de pass. Macri passt de bal in één keer door. Braga rent richting de bal. Braga geeft de bal voor. Guşă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Rytterbo kopt de bal weg. Quốc Mạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bá Lộc probeert de bal met de borst te controleren. Kubatko is nu in balbezit. Kubatko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tuấn Minh is nu in balbezit. Macri verovert de bal door een tackle van achteren. Macri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Văn Hạnh trapt de bal weg van het doel. Rytterbo kopt de bal weg. Xuân Trường heeft problemen om de bal te vangen. Kubatko rent richting de bal. Kubatko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Văn Hạnh trapt de bal weg van het doel. Audino kopt de bal weg. Daar is Quốc Mạnh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatko haalt uit met een fantastische trap. Văn Hạnh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Rytterbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rytterbo passt de bal met de wreef. Bá Lộc probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guşă rent richting de bal. Guşă haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
222 Fc - BIG HOUSE 0:3

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rytterbo zal de hoekschop nemen. Guşă rent richting de bal. Guşă haalt uit met een fantastische trap. Văn Hạnh werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
222 Fc - BIG HOUSE 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 222 Fc 74%, BIG HOUSE 26%.
222 Fc - BIG HOUSE 0:4

58e minuut.
Guşă heeft problemen om de bal te vangen. Thông rent richting de bal. Guşă maakt een afschuwelijke overtreding. Thông raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

64e minuut.
Mas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas geeft de bal voor. Kubatko kopt de bal weg. Guşă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Guşă bereikt de bal nog maar net als eerste. Guşă passt de bal zonder na te denken. Kubatko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatko schiet op doel. Văn Hạnh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
222 Fc - BIG HOUSE 0:5

72e minuut.
Braga met de inworp. Macri is nu in balbezit. Macri passt de bal zonder na te denken. Guşă rent richting de bal. Guşă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Chiến is nu in balbezit. Braga onderschept slim de pass. Braga met een sublieme pass. Guşă rent richting de bal. Guşă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Macri bereikt de bal nog maar net als eerste. Macri passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Quốc Mạnh de bal. Kubatko is nu in balbezit. Kubatko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Braga rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macri bereikt de bal nog maar net als eerste. Macri geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Nhật Hoàng is nu in balbezit. Nhật Hoàng geeft een hoge lob. Braga probeert de bal aan de voet te houden. Trí Thắng bereikt de bal nog maar net als eerste. Trí Thắng haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 222 Fc 59%, BIG HOUSE 41%.
222 Fc - BIG HOUSE 0:5