Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crumpets Dầu Khí Phú Thọ
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.3 gemiddelde waardering 17.4
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Trường Vinh passt de bal met de wreef. Văn Trí rent richting de bal. Văn Trí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Inworp. Hải Khôi met een snelle inworp. Chí Khiêm met een sublieme pass. Văn Trí is nu in balbezit. Văn Trí draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Cung, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hải Nam geeft een lange en hoge pass. Hiên probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trường Vinh rent richting de bal. Trường Vinh haalt uit met een fantastische trap. Quang Ánh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumpets - Dầu Khí Phú Thọ 1:0

31e minuut.
Trường Sơn bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Quang onderschept slim de pass. Duy Quang passt de bal in één keer door. Doanh rent richting de bal. Doanh schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Anh met een sublieme pass. Klungelig pakt Doanh de bal. Ðức Huy is nu in balbezit. Ðức Huy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crumpets - Dầu Khí Phú Thọ 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumpets 53%, Dầu Khí Phú Thọ 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crumpets - Dầu Khí Phú Thọ 1:1

50e minuut.
Huy Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Trí is nu in balbezit. Huy Hoàng rent richting de bal. Văn Trí rent richting de bal. Văn Trí draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ðức Huy is nu in balbezit. Ðức Huy geeft een lange en hoge pass. Hải Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Doanh rent richting de bal. Doanh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crumpets - Dầu Khí Phú Thọ 1:2

64e minuut.
Chí Khiêm speelt de bal door. Ðức Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huy Hoàng. Huy Hoàng krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Trường Sơn geeft de bal voor. Inworp. Hải Khôi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doanh rent richting de bal. Doanh schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Trường Vinh verovert de bal door een tackle van achteren. Cung bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Hoàng onderschept slim de pass. Trường Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vinh haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Hải Khôi rent richting de bal. Ðức Anh rent richting de bal. Ðức Anh probeert naar een medespeler te passen. Trường Vinh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vinh schiet op doel. Paal! Văn Trí is nu in balbezit. Văn Trí haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Duy Quang speelt de bal door. Đình Văn rent richting de bal. Nhật Hùng begaat een overtreding. Đình Văn wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Đình Văn kan niet meer verder spelen. Hải Ðăng komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Huy Hoàng rent richting de bal. Huy Hoàng passt de bal zonder na te denken. Văn Trí bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Trí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Crumpets - Dầu Khí Phú Thọ 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crumpets 42%, Dầu Khí Phú Thọ 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Crumpets - Dầu Khí Phú Thọ 2:2