Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C..O.Y.G PARKHANGSEO
Normal Tactiek CT442
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 30.8
good Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen average


3e minuut.
Ðức Khải trapt de bal weg van het doel. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Salbert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salbert krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Daar is Salbert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bernal is nu in balbezit. Bernal haalt uit met een fantastische trap. Vandersteen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - PARKHANGSEO 1:0

9e minuut.
Salbert passt de bal in één keer door. Bodu rent richting de bal. Bodu passt de bal met de wreef. Bernal rent richting de bal. Bernal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bodu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quý Vĩnh. Bodu raakt geblesseerd tijdens het duel. Chí Khiêm met een snel genomen vrije trap. Bernal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal haalt uit met een fantastische trap. Tuấn Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - PARKHANGSEO 2:0

24e minuut.
Kašný bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Tấn Tài passt de bal met de wreef. Maringá rent richting de bal. Maringá draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vandersteen geeft een lange en hoge pass. Chí Khiêm met een sublieme pass. Bodu is nu in balbezit. Bodu geeft een hoge lob. Bernal springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C..O.Y.G - PARKHANGSEO 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C..O.Y.G 48%, PARKHANGSEO 52%.
C..O.Y.G - PARKHANGSEO 3:0

49e minuut.
Maringá bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Tài passt de bal zonder na te denken. Ašanin rent richting de bal. Ašanin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Večera bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernal begaat een overtreding. Večera raakt geblesseerd tijdens het duel. Vandersteen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ašanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ašanin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Ðức Khải trapt de bal weg. Patrão geeft een lange en hoge pass. Chí Khiêm met een sublieme pass. Bernal is nu in balbezit. Bernal draait met de bal, schiet en ... Tuấn Hùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Bodu geeft een lange en hoge pass. Daar is Vandersteen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kecskés rent richting de bal. Bernal is nu in balbezit. Bernal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C..O.Y.G 47%, PARKHANGSEO 53%.
C..O.Y.G - PARKHANGSEO 3:0