Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Thach Hao H&A Football Club
Normal Tactiek 523
46% Balbezit 54%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
19 gemiddelde waardering 37.7
average Schieten adequate
poor Passen average
poor Verdedigen good


2e minuut.
Hiền Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stachyra onderschept slim de pass. Stachyra geeft de bal voor. Yang-Sin kopt de bal weg. Daar is Ngọc Thọ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ngọc Thọ zal de hoekschop nemen. Đình Hải rent richting de bal. Yang-Sin onderschept slim de pass. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thach Hao - H&A Football Club 0:1

7e minuut.
Văn Lý is nu in balbezit. Sauco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Văn Lý is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ngọc Cảnh neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Sulikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Thach Hao - H&A Football Club 1:1

14e minuut.
Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ geeft een hoge lob. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin schiet op doel. Việt Khoa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thach Hao - H&A Football Club 1:2

18e minuut.
Stachyra verovert de bal door een tackle van achteren. Stachyra passt de bal in één keer door. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ngọc Thọ geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hiệp de bal. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thach Hao - H&A Football Club 1:3

21e minuut.
Stachyra geeft een hoge lob. Yang-Sin kopt de bal weg. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ haalt uit met een fantastische trap. Trung Kiên probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Inworp. Stachyra met een snelle inworp. Brusquetti geeft een hoge lob. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thach Hao - H&A Football Club 1:4

35e minuut.
Stachyra geeft een hoge lob. Hiệp is nu in balbezit. Ngọc Thọ onderschept slim de pass. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thach Hao 66%, H&A Football Club 34%.
Thach Hao - H&A Football Club 1:4

47e minuut.
Yang-Sin rent richting de bal. Anh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Việt passt de bal met de wreef. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ngọc Cảnh rent richting de bal. Stachyra onderschept slim de pass. Stachyra passt de bal zonder na te denken. Yang-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Sin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hiệp is nu in balbezit. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin geeft een hoge lob. Ngọc Thọ bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Stachyra probeert de bal met de borst te controleren. Stachyra geeft de bal voor. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thach Hao - H&A Football Club 1:5

58e minuut.
Stachyra is nu in balbezit. Stachyra geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Yang-Sin de bal onder controle te krijgen. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Trung Kiên probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Đình Hải is nu in balbezit. Anh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Việt draait met de bal, schiet en ... Việt Khoa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trung Kiên werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin draait met de bal, schiet en ... Trung Kiên maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Thach Hao - H&A Football Club 1:6

66e minuut.
Quang Nguyên heeft problemen om de bal te vangen. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin onderschept slim de pass. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thach Hao - H&A Football Club 1:7

72e minuut.
Anh Việt kopt de bal weg. Ngọc Thọ probeert naar een medespeler te passen. Yang-Sin rent richting de bal. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Thach Hao - H&A Football Club 1:8

76e minuut.
Brusquetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusquetti geeft de bal voor. Yang-Sin kopt de bal weg. Ngọc Thọ rent richting de bal. Ngọc Thọ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Thach Hao - H&A Football Club 1:9

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stachyra met de inworp. Anh Việt bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Việt haalt uit met een fantastische trap. Việt Khoa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Thach Hao 66%, H&A Football Club 34%.
Thach Hao - H&A Football Club 1:9