Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Man Utd Red Devils apollon lim
Attacking Tactiek apollon92
44% Balbezit 56%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
50.6 gemiddelde waardering 68
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen formidabel
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Vujičić rent richting de bal. Vujičić speelt de bal door. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart schiet op doel. Varnavas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - apollon lim 0:1

5e minuut.
Stilz met een sublieme pass. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujičić geeft een lange en hoge pass. Mihart springt en kopt de bal. Varnavas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Een oude blessure zorgt ervoor dat Varnavas niet meer kan verder spelen. Kypris komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Stilz speelt de bal door. Vujičić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujičić passt de bal met de wreef. Mihart bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihart schiet op doel. Kypris bokst de bal weg.

29e minuut.
Klungelig pakt Vujičić de bal. Vujičić probeert naar een medespeler te passen. Mihart is nu in balbezit. Mihart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - apollon lim 0:2

31e minuut.
Lobo met een snelle inworp. Vujičić geeft een hoge lob. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ... Kypris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - apollon lim 0:3

38e minuut.
Stilz passt de bal in één keer door. Vujičić heeft problemen om de bal te vangen. Vujičić speelt de bal door. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ... Kypris bokst de bal weg.

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujičić speelt de bal door. Lobo geeft een hoge lob. Mihart kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mihart kopt de bal weg. Poppe is nu in balbezit. Huy Khánh onderschept slim de pass. Huy Khánh schiet op doel. Kypris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd Red Devils 64%, apollon lim 36%.
Man Utd Red Devils - apollon lim 0:3

46e minuut.
Poppe speelt de bal door. Cavrić is nu in balbezit. Wolemberg begaat een overtreding. Wolemberg krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Vujičić geeft een hoge lob. Daar is Mihart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh schiet op doel. Kypris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - apollon lim 0:4

53e minuut.
Cavrić onderschept slim de pass. Jagodics verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodics geeft een hoge lob. Wolemberg rent richting de bal. Wolemberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Klungelig pakt Ziep de bal. Mihart is nu in balbezit. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Kypris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - apollon lim 0:5

63e minuut.
Stilz verovert de bal door een tackle van achteren. Stilz passt de bal met de wreef. Huy Khánh rent richting de bal. Huy Khánh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - apollon lim 0:6

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wyczałkowski komt het veld opgelopen. Pangalli komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Steinmann is nu in balbezit. Steinmann passt de bal zonder na te denken. Wyczałkowski rent richting de bal. Wyczałkowski geeft een lange en hoge pass. Huy Khánh springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - apollon lim 0:7

73e minuut.
Ziep onderschept slim de pass. Ziep geeft een hoge lob. Steinmann geeft een hoge lob. Cavrić rent richting de bal. Cavrić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Steinmann met een sublieme pass. Pangalli is nu in balbezit. Pangalli met een sublieme pass. Mihart rent richting de bal. Mihart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Wyczałkowski is nu in balbezit. Wyczałkowski passt de bal zonder na te denken. Huy Khánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Huy Khánh haalt uit met een fantastische trap. Kypris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - apollon lim 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd Red Devils 71%, apollon lim 29%.
Man Utd Red Devils - apollon lim 0:8