Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Limassol 92 AEK Larnaca
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 32.8
formidable Schieten good
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


7e minuut.
Borsari geeft de bal voor. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tan geeft een hoge lob. Kambur is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Borsari passt de bal met de wreef. Yoldaş heeft problemen om de bal te vangen. Yoldaş geeft een hoge lob. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Moriggi speelt de bal door. Tan rent richting de bal. Tan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mellilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellilä draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Jongh met de inworp. Richards is nu in balbezit. Richards geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kambur de bal. Kambur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AEK Larnaca 1:0

17e minuut.
Kambur onderschept slim de pass. Kambur draait met de bal, schiet en ... Daar is Yoldaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä schiet op doel. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Yoldaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä verovert de bal door een tackle van achteren. Mellilä speelt de bal door. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Borsari passt de bal zonder na te denken. Crivăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivăţ geeft een hoge lob. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur schiet op doel. Agostinelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Richards is nu in balbezit. Richards haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AEK Larnaca 2:0

25e minuut.
Mellilä draait met de bal, schiet en ... Fantousis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Crivăţ neemt de hoekschop. Kambur maakt een snoekduik en kopt de bal. Agostinelli bokst de bal weg.

27e minuut.
Trotter bereikt de bal nog maar net als eerste. Trotter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mellilä de bal. Mellilä schiet op doel. Agostinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AEK Larnaca 3:0

31e minuut.
Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä passt de bal met de wreef. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel. Aydeniz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Crivăţ neemt de hoekschop. Kambur is nu in balbezit. Kambur schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 33%, AEK Larnaca 67%.
Limassol 92 - AEK Larnaca 3:0

47e minuut.
Jongh geeft de bal voor. Mellilä kopt de bal weg. Klungelig pakt Aydeniz de bal. Richards rent richting de bal. Richards schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AEK Larnaca 4:0

55e minuut.
Trotter controleert de bal met de borst. López de Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. López de Quintana speelt de bal door. Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Fantousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantousis geeft een hoge lob. Kambur heeft problemen om de bal te vangen. Kambur haalt uit met een fantastische trap. Agostinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AEK Larnaca 5:0

58e minuut.
Crivăţ zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İsmail bereikt de bal nog maar net als eerste. İsmail geeft een lange en hoge pass. Oğuztürk is nu in balbezit. Oğuztürk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Klungelig pakt Erginel de bal. Tan met een sublieme pass. Mellilä speelt de bal door. Kambur is nu in balbezit. Kambur schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Na een snelle pass probeert Tezcan de bal onder controle te krijgen. Mellilä bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellilä schiet op doel. Fantousis probeert de bal aan de voet te houden. Agostinelli probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AEK Larnaca 6:0

66e minuut.
Oğuztürk met een sublieme pass. Klungelig pakt Tezcan de bal. Kambur verovert de bal door een tackle van achteren. Kambur haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Kambur kan de bal niet met de borst controleren. Fantousis heeft problemen om de bal te vangen. Mellilä geeft een hoge lob. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Aydeniz trapt de bal weg van het doel. Richards kopt de bal weg. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel. Agostinelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Aydeniz rent richting de bal. Richards onderschept slim de pass. Kambur rent richting de bal. Kambur schiet op doel. Agostinelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AEK Larnaca 7:0

77e minuut.
Moriggi onderschept slim de pass. Richards is nu in balbezit. Richards met een sublieme pass. Kambur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kambur haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tan rent richting de bal. Tan speelt de bal door. Mellilä is nu in balbezit. Mellilä schiet op doel. Fantousis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agostinelli bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Klungelig pakt Plumb de bal. Oğuztürk verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Borsari zijn tegenspeler op de grond. Borsari krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Kambur rent richting de bal. Kambur passt de bal met de wreef. Richards bereikt de bal nog maar net als eerste. Richards schiet op doel. Agostinelli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AEK Larnaca 8:0

85e minuut.
Colella probeert naar een medespeler te passen. Kambur kopt de bal weg. Aydeniz heeft problemen om de bal te vangen. Richards rent richting de bal. Richards haalt uit met een fantastische trap. Agostinelli bokst de bal weg. Daar is Mellilä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mellilä draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Richards is nu in balbezit. Richards draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Limassol 92 - AEK Larnaca 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Limassol 92 33%, AEK Larnaca 67%.
Limassol 92 - AEK Larnaca 9:0