Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xeroles Psarakes Bornova Bozkurtlar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Papettas geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petrides zal de hoekschop nemen. Theocharous krijgt zijn hoofd ertegen. Çerkez maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Kahveci rent richting de bal. Kahveci met een sublieme pass. Gökçeoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Theocharous bereikt de bal nog maar net als eerste. Theocharous draait met de bal, schiet en ... Çerkez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Birinci rent richting de bal. Georgiades is nu in balbezit. Theocharous verovert de bal door een tackle van achteren. Kahveci rent richting de bal. Kahveci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Çağın is nu in balbezit. Çağın passt de bal in één keer door. Theocharous bereikt de bal nog maar net als eerste. Theocharous haalt uit met een fantastische trap. Daar is Alexandrou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xeroles Psarakes - Bornova Bozkurtlar 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeroles Psarakes 78%, Bornova Bozkurtlar 22%.
Xeroles Psarakes - Bornova Bozkurtlar 0:1

49e minuut.
Dolmacı rent richting de bal. Dolmacı draait met de bal, schiet en ... Çiftçioğlu geeft een lange en hoge pass. Çağın heeft problemen om de bal te vangen. Floratos is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Dolmacı is nu in balbezit. Mevsimler verovert de bal door een tackle van achteren. Mevsimler geeft een hoge lob. Theocharous rent richting de bal. Theocharous schiet op doel. Çerkez bokst de bal weg.

83e minuut.
Tekman onderschept slim de pass. Tekman met een sublieme pass. Kalmaz probeert naar een medespeler te passen. Theocharous rent richting de bal. Theocharous schiet op doel. Çerkez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xeroles Psarakes 61%, Bornova Bozkurtlar 39%.
Xeroles Psarakes - Bornova Bozkurtlar 0:1