Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Napoli Soccer Cyprus Hatay Kataramenoi
343c Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.1 gemiddelde waardering 18.4
good Schieten unsatisfactory
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Janus probeert naar een medespeler te passen. Zeki is nu in balbezit. Zeki passt de bal in één keer door. Menegucci rent richting de bal. Menegucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hamidaoui is nu in balbezit. Kaçar geeft een lange en hoge pass. Hamidaoui probeert naar een medespeler te passen. Menegucci heeft problemen om de bal te vangen. Menegucci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Menegucci rent richting de bal. Menegucci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wierusz passt de bal zonder na te denken. Torun rent richting de bal. Janus onderschept slim de pass. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ... Akçal bokst de bal weg. Özuslu controleert de bal met de borst. Menegucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegucci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Cyprus - Hatay Kataramenoi 1:0

30e minuut.
Yubero rent richting de bal. Wierusz geeft een lange en hoge pass. Menegucci is nu in balbezit. Menegucci schiet op doel. Akçal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Cyprus - Hatay Kataramenoi 2:0

32e minuut.
Zeki is nu in balbezit. Zeki passt de bal zonder na te denken. Menegucci is nu in balbezit. Menegucci draait met de bal, schiet en ... Konnafis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Cyprus - Hatay Kataramenoi 3:0

34e minuut.
Wierusz probeert naar een medespeler te passen. Zeki bereikt de bal nog maar net als eerste. Özuslu verovert de bal door een tackle van achteren. Menegucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menegucci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Menegucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menegucci met een sublieme pass. Zeki rent richting de bal. Zeki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Özuslu de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Hamidaoui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zeki de bal. Konnafis is nu in balbezit. Zeki onderschept slim de pass. Zeki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Cyprus - Hatay Kataramenoi 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Soccer Cyprus 25%, Hatay Kataramenoi 75%.
Napoli Soccer Cyprus - Hatay Kataramenoi 4:0

51e minuut.
Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki rent richting de bal. Hamidaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki rent richting de bal. Hamidaoui geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Menegucci rent richting de bal. Menegucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Cyprus - Hatay Kataramenoi 5:0

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hamidaoui zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Janus de bal. Menegucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Cyprus - Hatay Kataramenoi 6:0

57e minuut.
Torun is nu in balbezit. Menegucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menegucci passt de bal met de wreef. Zeki is nu in balbezit. Zeki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

58e minuut.
Englezos kopt de bal weg. Tsolakidis heeft problemen om de bal te vangen. Ubal geeft de bal voor. Menegucci rent richting de bal. Menegucci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kaçar met een sublieme pass. Inworp. Ubal met de inworp. Hamidaoui is nu in balbezit. Hamidaoui geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Özuslu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeki verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Cyprus - Hatay Kataramenoi 7:0

65e minuut.
Hamidaoui rent richting de bal. Hamidaoui geeft een hoge lob. Menegucci is nu in balbezit. Menegucci haalt uit met een fantastische trap. Akçal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Bussolotto komt het veld opgelopen. Tonguz komt het veld opgelopen. Kocaelililer komt het veld opgelopen. Eriksen komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Wierusz met een snelle inworp. Tonguz rent richting de bal. Tonguz geeft een lange en hoge pass. Menegucci rent richting de bal. Menegucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Napoli Soccer Cyprus - Hatay Kataramenoi 8:0

70e minuut.
Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsolakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kocaelililer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kocaelililer krijgt een gele kaart. Tsolakidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Torun zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Uyar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Wierusz met een sublieme pass. Zeki rent richting de bal. Zeki passt de bal in één keer door. Janus is nu in balbezit. Janus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kocaelililer met een snelle inworp. Tonguz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonguz geeft een hoge lob. Menegucci maakt een snoekduik en kopt de bal. Akçal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Napoli Soccer Cyprus 31%, Hatay Kataramenoi 69%.
Napoli Soccer Cyprus - Hatay Kataramenoi 8:0