Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AO Akrites Kalothelites Belediyespor
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Soytaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikolaidis is nu in balbezit. Soytaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Soytaç schiet op doel. Spanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AO Akrites - Kalothelites Belediyespor 0:1

7e minuut.
Spanos trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Nolan de bal. Soytaç rent richting de bal. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kleanthous is nu in balbezit. Kleanthous met een sublieme pass. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ... Spanos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AO Akrites - Kalothelites Belediyespor 0:2

30e minuut.
Tsoukkas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleanthous verovert de bal door een tackle van achteren. Kleanthous passt de bal zonder na te denken. Nikolaidis rent richting de bal. Nikolaidis draait met de bal, schiet en ... Spanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Inworp. Katsiaris met een snelle inworp. Klungelig pakt Nolan de bal. Soytaç bereikt de bal nog maar net als eerste. Soytaç schiet op doel. Spanos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AO Akrites 56%, Kalothelites Belediyespor 44%.
AO Akrites - Kalothelites Belediyespor 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Cengiz de bal. Katsiaris is nu in balbezit. Katsiaris geeft een hoge lob. Kaçar rent richting de bal. Kaçar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Dağlı geeft een hoge lob. Inworp. Mertakas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giorgallas is nu in balbezit. Giorgallas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mertakas met de inworp. Giorgallas rent richting de bal. Gündüzler legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Giorgallas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Giorgallas zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AO Akrites 38%, Kalothelites Belediyespor 62%.
AO Akrites - Kalothelites Belediyespor 0:2