Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AEK Votrakoi Katharoi Baykuşlar
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Necati Öykün onderschept slim de pass. Daar is Vekil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Necati Öykün bereikt de bal nog maar net als eerste. Necati Öykün draait met de bal, schiet en ... Camgöz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kounnas speelt de bal door. Kayalp is nu in balbezit. Kayalp met een sublieme pass. Vekil is nu in balbezit. Vekil schiet op doel. Tsoukkas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Akcansoy is nu in balbezit. Kounnas is nu in balbezit. Akcansoy onderschept slim de pass. Necati Öykün is nu in balbezit. Necati Öykün draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Hasan Demir rent richting de bal. Kolanis onderschept slim de pass. Hasan Demir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hasan Demir krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Phedonos met een snelle inworp. Exadaktilos controleert de bal met de borst. Exadaktilos speelt de bal door. Vekil is nu in balbezit. Vekil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Votrakoi 65%, Katharoi Baykuşlar 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK Votrakoi - Katharoi Baykuşlar 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AEK Votrakoi 58%, Katharoi Baykuşlar 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AEK Votrakoi - Katharoi Baykuşlar 0:0