Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mojtaba Shahin Ahvaz
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Vitrih bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitrih passt de bal zonder na te denken. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski haalt uit met een fantastische trap. Khuzayn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - Shahin Ahvaz 1:0

10e minuut.
Jahanpur bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahanpur geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Al-Doleh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabatabai geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Dihmubidi verovert de bal door een tackle van achteren. Dihmubidi geeft een hoge lob. Inworp. Al-Doleh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tabatabai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Al-Akram met de inworp. Klungelig pakt Yaseen de bal. Ghurani bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaseen onderschept slim de pass. Yaseen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Tabatabai passt de bal in één keer door. Daar is Węglerski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dihmubidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Węglerski onderschept slim de pass. Węglerski schiet op doel. Khuzayn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - Shahin Ahvaz 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojtaba 44%, Shahin Ahvaz 56%.
Mojtaba - Shahin Ahvaz 2:0

53e minuut.
Yaseen rent richting de bal. Yaseen passt de bal met de wreef. Salimpour bereikt de bal nog maar net als eerste. Salimpour haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lotina de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - Shahin Ahvaz 2:1

77e minuut.
Ruigrok kan de bal niet met de borst controleren. Ruigrok geeft de bal voor. Klungelig pakt Jahanpur de bal. Al-Doleh onderschept slim de pass. Al-Doleh geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Mojtaba - Shahin Ahvaz 3:1

78e minuut.
Lotina kopt de bal weg. Inworp. Al-Akram met de inworp. Yaseen is nu in balbezit. Yaseen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ruigrok passt de bal zonder na te denken. Tabatabai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabatabai speelt de bal door. Węglerski is nu in balbezit. Węglerski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mojtaba 47%, Shahin Ahvaz 53%.
Mojtaba - Shahin Ahvaz 3:1