Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7th Sins Siah Aroosak
4-3-3 A Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
25% Spel op eigen helft 75%
27 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 18.8
solid Schieten weak
average Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Reis verovert de bal door een tackle van achteren. Reis passt de bal in één keer door. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Dhif geeft een lange en hoge pass. Mosyła is nu in balbezit. Mosyła probeert naar een medespeler te passen. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 1:0

11e minuut.
Jait geeft een lange en hoge pass. Mosyła kopt de bal weg. Daar is Bakri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Siamiadi met een snelle inworp. Jait met een sublieme pass. Mosyła heeft problemen om de bal te vangen. Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Reis kopt de bal weg. Preisinger kan de bal niet met de borst controleren. Talaqani rent richting de bal. Preisinger onderschept slim de pass. Preisinger passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ayestaran rent richting de bal. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 2:0

38e minuut.
Jait passt de bal zonder na te denken. Reis met een sublieme pass. Bakri rent richting de bal. Bakri schiet op doel. Khandil probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Haytham onderschept slim de pass. Haytham geeft een lange en hoge pass. Siamiadi geeft een lange en hoge pass. Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

43e minuut.
Mosyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosyła heeft problemen om de bal te vangen. Boudaoud rent richting de bal. Mosyła verovert de bal door een tackle van achteren. Mosyła draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Reis zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7th Sins 26%, Siah Aroosak 74%.
7th Sins - Siah Aroosak 3:0

46e minuut.
Chouchane komt het veld opgelopen. Er-Rai komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Preisinger geeft een lange en hoge pass. Chouchane rent richting de bal. Chouchane passt de bal met de wreef. Bakri rent richting de bal. Bakri haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 4:0

55e minuut.
Zanjani heeft problemen om de bal te vangen. Dhif is nu in balbezit. Dhif probeert naar een medespeler te passen. Bakri rent richting de bal. Bakri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Haj-Amal trapt de bal weg van het doel. Reis kopt de bal weg. Bakri is nu in balbezit. Bakri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Khandil de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jait met een snelle inworp. Daar is Ayestaran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakri is nu in balbezit. Bakri geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
7th Sins - Siah Aroosak 5:0

61e minuut.
Bakri verovert de bal door een tackle van achteren. Chouchane rent richting de bal. Bakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakri haalt uit met een fantastische trap. Haj-Amal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

87e minuut.
Preisinger verovert de bal door een tackle van achteren. Preisinger probeert naar een medespeler te passen. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Dhif verovert de bal door een tackle van achteren. Dhif geeft een lange en hoge pass. Ayestaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayestaran haalt uit met een fantastische trap. Haj-Amal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7th Sins 24%, Siah Aroosak 76%.
7th Sins - Siah Aroosak 5:0