Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Laziz Sarbāz fc.Mancity
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Jaidi speelt de bal door. Usmi is nu in balbezit. Mahallati verovert de bal door een tackle van achteren. Mahallati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Akhlaqi heeft problemen om de bal te vangen. Ebtehaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Akhlaqi krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Zarincheh rent richting de bal. Zarincheh met een sublieme pass. Akhlaqi is nu in balbezit. Akhlaqi schiet op doel. Ebtehaj probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laziz Sarbāz 56%, fc.Mancity 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laziz Sarbāz - fc.Mancity 0:0

46e minuut.
El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati is nu in balbezit. El-Akil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mahallati roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Mahallati kan niet meer verder spelen. Yaseen komt het veld opgelopen.

55e minuut.
El-Akil is nu in balbezit. Ammini onderschept slim de pass. Haqiqatju onderschept slim de pass. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Leloup kopt de bal weg. El-Akil probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Qoli rent richting de bal. El-Akil onderschept slim de pass. El-Akil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zarincheh probeert naar een medespeler te passen. Ammini bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Akhlaqi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Talebi geeft een hoge lob. Nasiri kopt de bal weg. Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laziz Sarbāz 40%, fc.Mancity 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Laziz Sarbāz - fc.Mancity 0:0