Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yakh Hich Basteh Mār
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma passt de bal met de wreef. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah draait met de bal, schiet en ... Ebtehaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakh Hich - Basteh Mār 0:1

16e minuut.
Musavi is nu in balbezit. Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma probeert naar een medespeler te passen. Sad Hujayrah rent richting de bal. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Musavi passt de bal zonder na te denken. Rais is nu in balbezit. Rais passt de bal zonder na te denken. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yakh Hich - Basteh Mār 1:1

23e minuut.
Musavi geeft een lange en hoge pass. Rais heeft problemen om de bal te vangen. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Yakh Hich - Basteh Mār 1:2

34e minuut.
Trazanieri kopt de bal weg. Sad Hujayrah bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musavi. Musavi krijgt een gele kaart. Sad Hujayrah raakt geblesseerd tijdens het duel. El-Padiari zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakh Hich 66%, Basteh Mār 34%.
Yakh Hich - Basteh Mār 1:2

46e minuut.
Avezaat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruis. Avezaat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rubeen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Norouzi trapt de bal weg van het doel. Rubeen is nu in balbezit. Rubeen probeert naar een medespeler te passen. Malle bereikt de bal nog maar net als eerste. Malle draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Ruis de bal. Rubeen onderschept slim de pass. Rubeen geeft een hoge lob. Daar is Sad Hujayrah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sad Hujayrah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Benarouche rent richting de bal. Benarouche passt de bal zonder na te denken. Daar is Sassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malle rent richting de bal. Malle draait met de bal, schiet en ... Norouzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Rubeen geeft een hoge lob. Inworp. Ruis met de inworp. Rahma is nu in balbezit. Rahma geeft een lange en hoge pass. Paal!
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
El-Padiari passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rais de bal. Benarouche rent richting de bal. Benarouche schiet op doel. Norouzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Yakh Hich - Basteh Mār 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yakh Hich 49%, Basteh Mār 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Yakh Hich - Basteh Mār 2:2