Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gerān Zob Ahan Perspolisss
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Shahriar rent richting de bal. Allagui onderschept slim de pass. Al-Ghamdi is nu in balbezit. Al-Ghamdi haalt uit met een fantastische trap. Al-Gherini probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gerān Zob Ahan - Perspolisss 1:0

5e minuut.
Davisadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Akram bereikt de bal nog maar net als eerste. Vahdat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vahdat krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Vahdat speelt de bal door. Bugarani rent richting de bal. Diali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diali krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Allagui met de inworp. Vahdat heeft problemen om de bal te vangen. Mudakar begaat een overtreding. Mudakar krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Sellimi passt de bal met de wreef. Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Shahriar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudakar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Keshuapad speelt de bal door. M`Hadhebi bereikt de bal nog maar net als eerste. M`Hadhebi probeert naar een medespeler te passen. Davisadr is nu in balbezit. Davisadr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gerān Zob Ahan - Perspolisss 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Zob Ahan 49%, Perspolisss 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gerān Zob Ahan - Perspolisss 1:1

49e minuut.
Vahdat heeft problemen om de bal te vangen. Akram rent richting de bal. Akram passt de bal met de wreef. Davisadr rent richting de bal. Davisadr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Bugarani probeert naar een medespeler te passen. Qasem Ibn-Faisal heeft problemen om de bal te vangen. Vahdat probeert naar een medespeler te passen. Al-Ghamdi rent richting de bal. Al-Ghamdi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Khushkhu heeft problemen om de bal te vangen. Al-Ghamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khushkhu is nu in balbezit. Al-Ghamdi onderschept slim de pass. Al-Ghamdi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Shahriar passt de bal met de wreef. Akram rent richting de bal. Akram probeert naar een medespeler te passen. Davisadr bereikt de bal nog maar net als eerste. Davisadr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gerān Zob Ahan 31%, Perspolisss 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gerān Zob Ahan - Perspolisss 1:1