Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heivān ātash Shahin FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten average
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Rahma is nu in balbezit. Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma rent richting de bal. Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Al-Dobieri passt de bal in één keer door. Amouzegar kan de bal niet met de borst controleren. Mhadmi probeert naar een medespeler te passen. Ettehadieh is nu in balbezit. Ettehadieh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Za`irpur kopt de bal weg. Leloup probeert de bal aan de voet te houden. Er-Rihani rent richting de bal. Er-Rihani haalt uit met een fantastische trap. Ettehadieh maakt een snoekduik en kopt de bal. Dalvand verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Leloup rent richting de bal. Leloup passt de bal met de wreef. Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri heeft problemen om de bal te vangen. Elabasaniri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bin-Amin kopt de bal weg. Elabasaniri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Amouzegar. Amouzegar krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ramhe geeft de bal voor. Inworp. Kazemi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mhadmi de bal. Mhadmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhadmi onderschept slim de pass. Mhadmi probeert naar een medespeler te passen. Ettehadieh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettehadieh draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Machardiegui geeft de bal voor. Elabasaniri rent richting de bal. Ruis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ruis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heivān ātash 57%, Shahin FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Heivān ātash - Shahin FC 0:0

47e minuut.
Er-Rihani is nu in balbezit. Mhadmi rent richting de bal. Mhadmi passt de bal in één keer door. Ettehadieh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettehadieh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Bouzaiemi speelt de bal door. Mhadmi kan de bal niet met de borst controleren. Mhadmi passt de bal met de wreef. Ettehadieh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettehadieh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Er-Rihani probeert naar een medespeler te passen. Mhadmi rent richting de bal. Al-Dobieri rent richting de bal. Mhadmi onderschept slim de pass. Mhadmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kazemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazemi geeft een lange en hoge pass. Ettehadieh rent richting de bal. Ettehadieh draait met de bal, schiet en ... Dalvand maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heivān ātash - Shahin FC 0:1

66e minuut.
Hamdan geeft een hoge lob. Inworp. Muqimi met de inworp. Mhadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mhadmi geeft een hoge lob. Dalvand probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ettehadieh is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Heivān ātash - Shahin FC 0:2

71e minuut.
Amouzegar is nu in balbezit. Ettayamar rent richting de bal. Elabasaniri rent richting de bal. Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayamar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Heivān ātash - Shahin FC 1:2

84e minuut.
Muqimi passt de bal zonder na te denken. Mhadmi is nu in balbezit. Mhadmi passt de bal in één keer door. Ettehadieh bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettehadieh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heivān ātash - Shahin FC 1:3

87e minuut.
Al-Dobieri probeert naar een medespeler te passen. Leloup is nu in balbezit. Leloup passt de bal met de wreef. Elabasaniri bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabasaniri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heivān ātash 61%, Shahin FC 39%.
Heivān ātash - Shahin FC 1:3