Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ghamgin Setāreh Kohneh Daryā
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.3
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Baya is nu in balbezit. Askari is nu in balbezit. Baya onderschept slim de pass. Baya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Setāreh - Kohneh Daryā 0:1

13e minuut.
Amuzgar is nu in balbezit. Amuzgar draait met de bal, schiet en ... Obeid bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeid geeft een lange en hoge pass. Baya krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Setāreh - Kohneh Daryā 0:2

16e minuut.
Muqimi verovert de bal door een tackle van achteren. Muqimi probeert naar een medespeler te passen. Maradi heeft problemen om de bal te vangen. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi haalt uit met een fantastische trap. Tabatabai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Fuhrabi speelt de bal door. Klungelig pakt Lojanazi de bal. Fuhrabi verovert de bal door een tackle van achteren. Maradi onderschept slim de pass. Maradi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Setāreh - Kohneh Daryā 1:2

29e minuut.
Mu`ini verovert de bal door een tackle van achteren. Mu`ini geeft een lange en hoge pass. Daar is Askari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baya is nu in balbezit. Baya haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ghamgin Setāreh - Kohneh Daryā 1:3

32e minuut.
Muqimi onderschept slim de pass. Lojanazi rent richting de bal. Maradi is nu in balbezit. Lojanazi rent richting de bal. Lojanazi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Na`imi speelt de bal door. Khomeini bereikt de bal nog maar net als eerste. Khomeini geeft de bal voor. Lojanazi controleert de bal met de borst. Lojanazi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Muqimi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tebet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amuzgar heeft problemen om de bal te vangen. Amuzgar geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Setāreh 53%, Kohneh Daryā 47%.
Ghamgin Setāreh - Kohneh Daryā 1:3

55e minuut.
Amuzgar speelt de bal door. Askari is nu in balbezit. Baya onderschept slim de pass. Amuzgar is nu in balbezit. Amuzgar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Dastghayb bereikt de bal nog maar net als eerste. Dastghayb geeft een lange en hoge pass. Garoussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lojanazi verovert de bal door een tackle van achteren. Lojanazi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Usmi geeft een hoge lob. Baya bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekhma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fekhma krijgt een gele kaart.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dastghayb met de inworp. Mu`ini bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradi rent richting de bal. Maradi haalt uit met een fantastische trap. Tabatabai bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khomeini neemt de hoekschop. Dastghayb is nu in balbezit. Dastghayb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Mu`ini bereikt de bal nog maar net als eerste. Tebet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi begaat een overtreding. Tazi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ghamgin Setāreh 52%, Kohneh Daryā 48%.
Ghamgin Setāreh - Kohneh Daryā 1:3