Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Avval Ostokhān Bad Tārikh
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Fahmi rent richting de bal. Norouzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmi onderschept slim de pass. Fahmi passt de bal met de wreef. Hamdan probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jayhoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jayhoon met een sublieme pass. El-Chamid heeft problemen om de bal te vangen. Abdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Norouzi geeft een hoge lob. Inworp. Hamdan met een snelle inworp. Chouchane is nu in balbezit. Chouchane draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avval Ostokhān - Bad Tārikh 0:1

36e minuut.
Fahmi verovert de bal door een tackle van achteren. Fahmi probeert naar een medespeler te passen. Mahallati is nu in balbezit. Mahallati schiet op doel. Mumtazi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Avval Ostokhān - Bad Tārikh 0:2

40e minuut.
Asgapur passt de bal in één keer door. Chouchane rent richting de bal. Chouchane passt de bal zonder na te denken. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avval Ostokhān - Bad Tārikh 0:3

41e minuut.
Abdel is nu in balbezit. Abdel passt de bal in één keer door. Dhif is nu in balbezit. Mahallati onderschept slim de pass. Mahallati schiet op doel. Mumtazi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Driedi verovert de bal door een tackle van achteren. Driedi passt de bal met de wreef. El-Chamid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamid schiet op doel. Abu-Yassen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avval Ostokhān 64%, Bad Tārikh 36%.
Avval Ostokhān - Bad Tārikh 0:3

47e minuut.
Tizie bereikt de bal nog maar net als eerste. Tizie geeft een hoge lob. Teldjoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdel rent richting de bal. Abdel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Kanzani met de inworp. Tizie kan de bal niet met de borst controleren. Tizie passt de bal met de wreef. Abdel heeft problemen om de bal te vangen. Abdel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dhif rent richting de bal. Chouchane verovert de bal door een tackle van achteren. Chouchane probeert naar een medespeler te passen. Mahallati bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Teldjoun is nu in balbezit. Teldjoun geeft een hoge lob. Driedi kopt de bal weg. El-Chamid bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Chamid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Avval Ostokhān - Bad Tārikh 1:3

85e minuut.
Driedi passt de bal in één keer door. Fahmi probeert naar een medespeler te passen. Kazemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahallati onderschept slim de pass. Mahallati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Mahallati is nu in balbezit. Chouchane rent richting de bal. Mahallati is nu in balbezit. Mahallati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Avval Ostokhān - Bad Tārikh 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Avval Ostokhān 35%, Bad Tārikh 65%.
Avval Ostokhān - Bad Tārikh 1:4