Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bozorg Anghosht Avval Ostokhān
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Mumtazi met een sublieme pass. Tizie kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ashrafy. Ashrafy krijgt een gele kaart. Tizie raakt geblesseerd tijdens het duel. Norouzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Malle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El-Chamid rent richting de bal. El-Chamid haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Shirazi met de inworp. Ashrafy is nu in balbezit. Ashrafy probeert naar een medespeler te passen. Haj-Saleh is nu in balbezit. Haj-Saleh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bozorg Anghosht - Avval Ostokhān 1:0

14e minuut.
Tizie heeft problemen om de bal te vangen. Tizie met een sublieme pass. Abdel met een sublieme pass. El-Chamid rent richting de bal. El-Chamid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Haj-Saleh rent richting de bal. Haj-Saleh schiet op doel. Ebtehaj is nu in balbezit. Ebtehaj haalt uit met een fantastische trap. Kazemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dhif passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Titsi zal de hoekschop nemen. Haj-Saleh maakt een snoekduik en kopt de bal. Mumtazi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozorg Anghosht - Avval Ostokhān 2:0

26e minuut.
Ebtehaj met een sublieme pass. Haj-Saleh rent richting de bal. Met opzet legt Kazemi zijn tegenspeler op de grond. Kazemi krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Driedi rent richting de bal. Driedi probeert naar een medespeler te passen. El-Chamid is nu in balbezit. Abdel is nu in balbezit. Abdel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dhif speelt de bal door. Abdel rent richting de bal. Abdel passt de bal met de wreef. El-Chamid is nu in balbezit. El-Chamid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Malle de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tizie zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozorg Anghosht 51%, Avval Ostokhān 49%.
Bozorg Anghosht - Avval Ostokhān 2:0

68e minuut.
Hazalija geeft een hoge lob. Kazemi is nu in balbezit. Ebtehaj is nu in balbezit. Ebtehaj draait met de bal, schiet en ... Mumtazi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bozorg Anghosht - Avval Ostokhān 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bozorg Anghosht 37%, Avval Ostokhān 63%.
Bozorg Anghosht - Avval Ostokhān 3:0