Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 13:27
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: GeylanG Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 5452
GeylanG Ju Wrong
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 33.3
very good Schieten adequate
adequate Passen weak
weak Verdedigen adequate


1e minuut.
Chye is nu in balbezit. Chye geeft een lange en hoge pass. Szturc rent richting de bal. Siverchuk rent richting de bal. Siverchuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Sotkajärvi onderschept slim de pass. Sotkajärvi speelt de bal door. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GeylanG - Ju Wrong 1:0

5e minuut.
Sotkajärvi probeert naar een medespeler te passen. Nagaraja rent richting de bal. Nagaraja geeft een hoge lob. Szturc rent richting de bal. Szturc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Sotkajärvi probeert naar een medespeler te passen. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk passt de bal zonder na te denken. Szturc heeft problemen om de bal te vangen. Szturc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Deegan rent richting de bal. Szturc onderschept slim de pass. Leo rent richting de bal. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk schiet op doel. Kiełczykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Munisamy geeft een hoge lob. Sotkajärvi probeert de bal aan de voet te houden. Deegan met een sublieme pass. Szeremet rent richting de bal. Szeremet haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Munisamy rent richting de bal. Munisamy speelt de bal door. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Mikuni speelt de bal door. Siverchuk rent richting de bal. Siverchuk passt de bal in één keer door. Szturc is nu in balbezit. Szturc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Szturc rent richting de bal. Siverchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Siverchuk rent richting de bal. Siverchuk schiet op doel. Kiełczykowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Klungelig pakt Tenbrink de bal. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leo rent richting de bal. Szturc onderschept slim de pass. Szturc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GeylanG - Ju Wrong 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeylanG 39%, Ju Wrong 61%.
GeylanG - Ju Wrong 2:0

49e minuut.
Tenbrink geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagaraja met een snelle inworp. Klungelig pakt Siverchuk de bal. Siverchuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Guşiţă heeft problemen om de bal te vangen. Guşiţă passt de bal in één keer door. Szeremet bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeremet schiet op doel. Gomis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Nagaraja rent richting de bal. Chan rent richting de bal. Chan passt de bal zonder na te denken. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szturc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeylanG 50%, Ju Wrong 50%.
GeylanG - Ju Wrong 2:0