Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 13:28
  • Competitiewedstrijd: S League
  • Stadion: KGW CF Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3051
KGW CF Merlion United FC
433 Tactiek 433
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.4 gemiddelde waardering 34.2
average Schieten good
average Passen average
weak Verdedigen adequate


7e minuut.
Hing rent richting de bal. Alli is nu in balbezit. Fenger is nu in balbezit. Alli rent richting de bal. Alli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Fenger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwong is nu in balbezit. Fenger verovert de bal door een tackle van achteren. Fenger haalt uit met een fantastische trap. Sekerák probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Inworp. Wakulczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hing geeft een hoge lob. Fenger rent richting de bal. Fenger draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Diniz met een sublieme pass. Tidu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alli de bal. Alli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gan geeft een lange en hoge pass. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenger is nu in balbezit. Fenger draait met de bal, schiet en ... Sekerák maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KGW CF - Merlion United FC 0:1

29e minuut.
Venugopal is nu in balbezit. Tidu onderschept slim de pass. Tidu probeert naar een medespeler te passen. Hing is nu in balbezit. Hing schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Darumami de bal onder controle te krijgen. Fenger is nu in balbezit. Fenger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tang verovert de bal door een tackle van achteren. Tang probeert naar een medespeler te passen. Fenger speelt de bal door. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KGW CF - Merlion United FC 0:2

41e minuut.
Inworp. Bossetti komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Prakash passt de bal zonder na te denken. En bereikt de bal nog maar net als eerste. En passt de bal zonder na te denken. Venugopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Venugopal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fenger kopt de bal weg. Hing heeft problemen om de bal te vangen. Hing passt de bal met de wreef. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli draait met de bal, schiet en ... Sekerák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGW CF - Merlion United FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGW CF 68%, Merlion United FC 32%.
KGW CF - Merlion United FC 0:3

51e minuut.
Inworp. Jémez komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Chee met een snelle inworp. Venugopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Venugopal schiet op doel. ching springt en kopt de bal. Fernández Serrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

63e minuut.
Bossetti rent richting de bal. Bossetti geeft de bal voor. Alli is nu in balbezit. Alli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KGW CF - Merlion United FC 0:4

65e minuut.
Bossetti passt de bal met de wreef. Fenger rent richting de bal. Fenger passt de bal zonder na te denken. Alli bereikt de bal nog maar net als eerste. Alli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sekerák met een harde bal richting middenveld. Tidu kopt de bal weg. Daar is Fischer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fernández Serrano trapt de bal weg van het doel. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing probeert naar een medespeler te passen. Alli rent richting de bal. Alli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Alli passt de bal met de wreef. Hing bereikt de bal nog maar net als eerste. Hing passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fenger de bal. Fenger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Driyono komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Doeltrap. Farmer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGW CF 59%, Merlion United FC 41%.
KGW CF - Merlion United FC 0:4