Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warrior CherNox LFC (Liverpool Football Club)
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
15 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Boo probeert naar een medespeler te passen. Murugan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gan is nu in balbezit. Munisamy rent richting de bal. Munisamy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Boo speelt de bal door. Pak is nu in balbezit. Pak verovert de bal door een tackle van achteren. Pak draait met de bal, schiet en ... Heng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Munisamy rent richting de bal. Munisamy probeert naar een medespeler te passen. Pak is nu in balbezit. Muzapar verovert de bal door een tackle van achteren. Muzapar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Chok de bal. Pak is nu in balbezit. Pak schiet op doel. Heng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior CherNox - LFC (Liverpool Football Club) 0:1

17e minuut.
Chua kopt de bal weg. Pak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzapar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warrior CherNox - LFC (Liverpool Football Club) 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior CherNox 64%, LFC (Liverpool Football Club) 36%.
Warrior CherNox - LFC (Liverpool Football Club) 0:2

51e minuut.
Daar is Kanesh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak passt de bal in één keer door. Muzapar is nu in balbezit. Muzapar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Choo speelt de bal door. Pak is nu in balbezit. Pak passt de bal in één keer door. Muzapar rent richting de bal. Muzapar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Klungelig pakt Murugan de bal. Gan bereikt de bal nog maar net als eerste. Murugan begaat een overtreding. Gan raakt geblesseerd tijdens het duel. Choo met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Vijaya met de inworp. Chua verovert de bal door een tackle van achteren. Yap bereikt de bal nog maar net als eerste. Ong onderschept slim de pass. Ong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gan met de inworp. Klungelig pakt Choo de bal. Munisamy met een sublieme pass. Ong is nu in balbezit. Ong haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Asngari geeft de bal voor. Inworp. Vijaya met de inworp. Munisamy rent richting de bal. Munisamy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ganase probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warrior CherNox 44%, LFC (Liverpool Football Club) 56%.
Warrior CherNox - LFC (Liverpool Football Club) 0:2