Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
United Hougang Bravo Toxicity
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


21e minuut.
Lim verovert de bal door een tackle van achteren. Lim passt de bal in één keer door. Kanesh is nu in balbezit. Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Perisamy geeft een lange en hoge pass. Tan kan de bal niet met de borst controleren. Siah is nu in balbezit. Siah schiet op doel. Chop probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
United Hougang - Bravo Toxicity 0:1

32e minuut.
Esawaran passt de bal zonder na te denken. Gee met een sublieme pass. Klungelig pakt See de bal. Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Perisamy met een sublieme pass. See rent richting de bal. See probeert naar een medespeler te passen. Siah rent richting de bal. Siah draait met de bal, schiet en ... Chop verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Hougang 71%, Bravo Toxicity 29%.
United Hougang - Bravo Toxicity 0:1

49e minuut.
Perisamy passt de bal met de wreef. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh passt de bal in één keer door. Daar is Perisamy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perisamy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
See verovert de bal door een tackle van achteren. Ngee is nu in balbezit. Lim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lim krijgt een gele kaart.

54e minuut.
See passt de bal zonder na te denken. Siah is nu in balbezit. Gee speelt de bal door. Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah schiet op doel. Chop probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chop met een sublieme pass. See kopt de bal weg. Tan rent richting de bal. Tan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Esawaran speelt de bal door. Pang is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kanesh. Kanesh krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: United Hougang 64%, Bravo Toxicity 36%.
United Hougang - Bravo Toxicity 0:1