Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampines Rovers Zaimar FT
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Muzapar rent richting de bal. Murthy is nu in balbezit. Murthy passt de bal met de wreef. Ban rent richting de bal. Ban draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ban probeert naar een medespeler te passen. Yeo rent richting de bal. Muzapar rent richting de bal. Yeo onderschept slim de pass. Yeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - Zaimar FT 0:1

27e minuut.
Ong onderschept slim de pass. Ong passt de bal in één keer door. Asngari is nu in balbezit. Asngari haalt uit met een fantastische trap. Murugan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Ban speelt de bal door. Yeo is nu in balbezit. Yeo speelt de bal door. Kok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kok geeft de bal voor. Sim kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Asngari is nu in balbezit. Ong is nu in balbezit. Asngari is nu in balbezit. Ong rent richting de bal. Ong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Soh heeft problemen om de bal te vangen. Ban is nu in balbezit. Ban passt de bal zonder na te denken. Yeo rent richting de bal. Yeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines Rovers 54%, Zaimar FT 46%.
Tampines Rovers - Zaimar FT 0:1

75e minuut.
Venugopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Venugopal geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Murthy de bal onder controle te krijgen. Ban is nu in balbezit. Ban geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Muzapar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ban verovert de bal door een tackle van achteren. Ban passt de bal in één keer door. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Peng Siong kopt de bal weg. Daar is Sin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo schiet op doel. Sim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampines Rovers - Zaimar FT 0:2

87e minuut.
Asngari met een sublieme pass. Daar is Ong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeo is nu in balbezit. Yeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampines Rovers 56%, Zaimar FT 44%.
Tampines Rovers - Zaimar FT 0:2