Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Purmei Theatre All Stars Wellington
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Chow passt de bal met de wreef. Arockriaj met een sublieme pass. Klungelig pakt Madhavi de bal. Boon onderschept slim de pass. Boon geeft de bal voor. Liew verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Muthu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow rent richting de bal. Muthu rent richting de bal. Chow rent richting de bal. Chow haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Siah is nu in balbezit. Siah passt de bal zonder na te denken. Daar is Kim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Arockriaj de bal onder controle te krijgen. Tong is nu in balbezit. Arockriaj begaat een overtreding. Arockriaj krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Soon passt de bal zonder na te denken. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dong. Dong krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmei Theatre 38%, All Stars Wellington 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Purmei Theatre - All Stars Wellington 0:0

50e minuut.
Hong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hong geeft een lange en hoge pass. Chang probeert de bal aan de voet te houden. Chow bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Chow bereikt de bal nog maar net als eerste. Chow schiet op doel. Na een snelle pass probeert Goh de bal onder controle te krijgen. Muthu rent richting de bal. Muthu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Purmei Theatre - All Stars Wellington 1:0

60e minuut.
Klungelig pakt Aw de bal. Vijaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw bereikt de bal nog maar net als eerste. Aw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Chow passt de bal zonder na te denken. Wee bereikt de bal nog maar net als eerste. Wee passt de bal in één keer door. Muthu rent richting de bal. Muthu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Madhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boon rent richting de bal. Boon passt de bal zonder na te denken. Aw is nu in balbezit. Aw draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Dong rent richting de bal. Aw verovert de bal door een tackle van achteren. Aw passt de bal met de wreef. Siah bereikt de bal nog maar net als eerste. Siah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Purmei Theatre 51%, All Stars Wellington 49%.
Purmei Theatre - All Stars Wellington 1:0