Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hasan Wahs Brazzers?
Normal Tactiek Attack
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 34.6
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Ettayamar is nu in balbezit. Ettayamar passt de bal met de wreef. Machranai rent richting de bal. Machranai draait met de bal, schiet en ... Hanini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Wahs - Brazzers? 1:0

11e minuut.
Al-Dosary verovert de bal door een tackle van achteren. Al-Dosary passt de bal zonder na te denken. Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayamar schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alami de bal onder controle te krijgen. Nouira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Souayah met een sublieme pass. Asma is nu in balbezit. Asma geeft een hoge lob. Sbaï bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaï schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Sbaï heeft problemen om de bal te vangen. Ghanmi is nu in balbezit. Al-Dosary rent richting de bal. Ettayamar is nu in balbezit. Ettayamar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Siamiadi met een snelle inworp. Ettayamar rent richting de bal. Mhedhbi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ettayamar raakt geblesseerd tijdens het duel. Al-Dosary neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hasan Wahs - Brazzers? 1:1

32e minuut.
Ghanmi heeft problemen om de bal te vangen. Al-Dosary rent richting de bal. Al-Dosary passt de bal met de wreef. Ettayamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbaï bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Osmyniji met een sublieme pass. Haddar bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary is nu in balbezit. Al-Dosary haalt uit met een fantastische trap. Nouira probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Wahs - Brazzers? 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasan Wahs 63%, Brazzers? 37%.
Hasan Wahs - Brazzers? 1:2

46e minuut.
Ghanmi komt het veld opgelopen. El Assali komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Al-Dosary rent richting de bal. Al-Dosary passt de bal in één keer door. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap. Nouira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Alami geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siamiadi met de inworp. Al-Dosary rent richting de bal. Al-Dosary geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Wahs - Brazzers? 1:3

55e minuut.
Asma heeft problemen om de bal te vangen. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi speelt de bal door. Ghanmi is nu in balbezit. Ghanmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Haddar passt de bal in één keer door. Ghanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghanmi passt de bal zonder na te denken. Daar is El Assali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Assali draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Wahs - Brazzers? 1:4

67e minuut.
Ghanmi passt de bal in één keer door. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary passt de bal met de wreef. Ghanmi rent richting de bal. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
El Assali rent richting de bal. Alami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El Assali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Al-Dosary legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nouira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hasan Wahs - Brazzers? 1:5

73e minuut.
Charitos met een sublieme pass. Al-Dosary bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Dosary probeert naar een medespeler te passen. El Assali bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assali draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ghanmi rent richting de bal. El Assali is nu in balbezit. Zafajar begaat een overtreding. El Assali wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. El Assali kan niet meer verder spelen. Benhaim komt het veld opgelopen. Asma zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Osmyniji is nu in balbezit. Asma verovert de bal door een tackle van achteren. Asma met een sublieme pass. Ghanmi rent richting de bal. Ghanmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Benhaim kopt de bal weg. Siamiadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siamiadi passt de bal in één keer door. Ghanmi probeert de bal aan de voet te houden. Ghanmi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hasan Wahs 71%, Brazzers? 29%.
Hasan Wahs - Brazzers? 1:5