Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jadiid Uf`uwan Corleone FC
Normal Tactiek 433-HH
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 36.8
poor Schieten excellent
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Štěrba passt de bal in één keer door. Belaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belaid geeft de bal voor. Tabet is nu in balbezit. Tabet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Castro is nu in balbezit. Mkadmi begaat een overtreding. Castro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castro zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Rajhi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belaid is nu in balbezit. Tabet verovert de bal door een tackle van achteren. Tabet schiet op doel. Khamar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Štěrba geeft een hoge lob. Dušević kopt de bal weg. Rymer is nu in balbezit. Rymer draait met de bal, schiet en ... Khamar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Corleone FC 0:1

14e minuut.
Doeltrap. Khashshab trapt de bal weg. Castro kopt de bal weg. Wąs rent richting de bal. Wąs haalt uit met een fantastische trap. Khamar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Khashshab kopt de bal weg. Belaid heeft problemen om de bal te vangen. Tabet rent richting de bal. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Rajhi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Corleone FC 0:2

17e minuut.
Er-Rai rent richting de bal. Wąs onderschept slim de pass. Wąs passt de bal met de wreef. Dušević rent richting de bal. Dušević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rymer haalt uit met een fantastische trap. Khashshab probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Štěrba zal de hoekschop nemen. Rymer heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Rajhi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Štěrba met de inworp. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cherif is nu in balbezit. Vladu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vladu met een sublieme pass. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Daar is Tabet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević probeert naar een medespeler te passen. Tabet rent richting de bal. Tabet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Wąs rent richting de bal. Wąs speelt de bal door. Rymer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dušević rent richting de bal. Dušević draait met de bal, schiet en ... Khamar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Uf`uwan 67%, Corleone FC 33%.
Jadiid Uf`uwan - Corleone FC 0:2

47e minuut.
Štěrba passt de bal met de wreef. Wąs is nu in balbezit. Wąs probeert naar een medespeler te passen. Dušević is nu in balbezit. Dušević schiet op doel. Khamar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Corleone FC 0:3

49e minuut.
Štěrba is nu in balbezit. Štěrba passt de bal in één keer door. Khashshab rent richting de bal. Dušević verovert de bal door een tackle van achteren. Dušević haalt uit met een fantastische trap. Khamar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tabet heeft problemen om de bal te vangen. Tabet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Corleone FC 0:4

58e minuut.
Dušević passt de bal in één keer door. Belaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Belaid met een sublieme pass. Dušević is nu in balbezit. Dušević haalt uit met een fantastische trap. Khamar bokst de bal weg.

64e minuut.
Štěrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěrba passt de bal zonder na te denken. Mkadmi rent richting de bal. Tabet onderschept slim de pass. Tabet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Corleone FC 0:5

78e minuut.
Štěrba bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěrba passt de bal zonder na te denken. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Khamar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jadiid Uf`uwan - Corleone FC 0:6

79e minuut.
Khashshab rent richting de bal. Khashshab geeft de bal voor. Mhedhki is nu in balbezit. Mhedhki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Patanini Bonito de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Castro passt de bal zonder na te denken. Rymer is nu in balbezit. Khanchil onderschept slim de pass. Dušević onderschept slim de pass. Dušević haalt uit met een fantastische trap. Khamar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jadiid Uf`uwan 69%, Corleone FC 31%.
Jadiid Uf`uwan - Corleone FC 0:6