Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latif Sokkar Kabier Dajaaj
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


24e minuut.
Klungelig pakt Abdelfattah de bal. Ejukezi rent richting de bal. Ejukezi passt de bal met de wreef. Hammami is nu in balbezit. Hammami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Saïbi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Riahi is nu in balbezit. Riahi probeert naar een medespeler te passen. Hammami rent richting de bal. Hammami haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Saïbi passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tabet de bal. Belloumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi schiet op doel. Er-Rai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi speelt de bal door. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Hammami verovert de bal door een tackle van achteren. Hammami haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latif Sokkar - Kabier Dajaaj 0:1

43e minuut.
Leloup bereikt de bal nog maar net als eerste. Leloup geeft de bal voor. Ibrezieni kopt de bal weg. Belloumi rent richting de bal. Belloumi haalt uit met een fantastische trap. Clayton bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Sokkar 36%, Kabier Dajaaj 64%.
Latif Sokkar - Kabier Dajaaj 0:1

56e minuut.
Saïbi met een sublieme pass. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi passt de bal in één keer door. Hammami bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammami draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Ibrezieni verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrezieni met een sublieme pass. El Ouaer bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloumi rent richting de bal. Belloumi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latif Sokkar 43%, Kabier Dajaaj 57%.
Latif Sokkar - Kabier Dajaaj 0:1