Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kabier Malik لولو الرياضي
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
16 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Laraïedh passt de bal met de wreef. Diali bereikt de bal nog maar net als eerste. Diali passt de bal zonder na te denken. Arafa rent richting de bal. Arafa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Laraïedh schiet op doel. Mazin onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ratouli neemt de hoekschop. Hanini maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ismail schiet op doel. M`Hadhebi probeert naar een medespeler te passen. Laraïedh kopt de bal weg. Arafa is nu in balbezit. Arafa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kabier Malik - لولو الرياضي 0:1

21e minuut.
Bouzaiemi speelt de bal door. Benhalimaya is nu in balbezit. Bouzaiemi rent richting de bal. Laraïedh rent richting de bal. Laraïedh schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Benabdellah met de inworp. Laraïedh is nu in balbezit. Laraïedh geeft een hoge lob. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Malik 45%, لولو الرياضي 55%.
Kabier Malik - لولو الرياضي 0:1

53e minuut.
Benhalimaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Laraïedh verovert de bal door een tackle van achteren. Laraïedh speelt de bal door. Bouzaiemi rent richting de bal. Bouzaiemi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chaâbane bereikt de bal nog maar net als eerste. Sad Hujayrah is nu in balbezit. Sad Hujayrah passt de bal in één keer door. Arafa rent richting de bal. Arafa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Arafa speelt de bal door. Diali bereikt de bal nog maar net als eerste. Diali passt de bal in één keer door. Arafa is nu in balbezit. Arafa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kabier Malik 51%, لولو الرياضي 49%.
Kabier Malik - لولو الرياضي 0:1