Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al- Sokkar Racil Bohaira
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Senoussi geeft de bal voor. Thagafi rent richting de bal. Met opzet legt Machardiegui zijn tegenspeler op de grond. Machardiegui krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Suleiman kopt de bal weg. Rifa rent richting de bal. Alami verovert de bal door een tackle van achteren. Alami haalt uit met een fantastische trap. Jnayeh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Sokkar - Racil Bohaira 0:1

11e minuut.
Simidi verovert de bal door een tackle van achteren. Simidi geeft de bal voor. Klungelig pakt Senoussi de bal. Ibn-Seif bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibn-Seif geeft de bal voor. Jnayeh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Slama is nu in balbezit. Slama geeft de bal voor. Suleiman speelt de bal door. Alami heeft problemen om de bal te vangen. Alami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Sokkar 64%, Racil Bohaira 36%.
Al- Sokkar - Racil Bohaira 0:1

47e minuut.
AL-Sherki trapt de bal weg. Machardiegui kopt de bal weg. Ben Younes heeft problemen om de bal te vangen. Thagafi is nu in balbezit. Thagafi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazariani geeft de bal voor. Mechergui kopt de bal weg. Klungelig pakt Usmi de bal. Usmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simidi met een snelle inworp. Machardiegui verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Younes probeert de bal met de borst te controleren. Ben Younes schiet op doel. Jnayeh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Rifa rent richting de bal. Rifa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibn-Seif zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ben Younes geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Machardiegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Machardiegui geeft een hoge lob. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami schiet op doel. Jnayeh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al- Sokkar - Racil Bohaira 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al- Sokkar 52%, Racil Bohaira 48%.
Al- Sokkar - Racil Bohaira 0:2