Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Asfar Bekere Asrag Khudra
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Hathazari geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ali Yacoub zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tiabi is nu in balbezit. Tiabi haalt uit met een fantastische trap. Ruis bokst de bal weg.

18e minuut.
Louvini verovert de bal door een tackle van achteren. Abdelfattah is nu in balbezit. Louvini bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelfattah is nu in balbezit. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap. Wamish bokst de bal weg.

27e minuut.
Ibn-Seif geeft een hoge lob. Khodbane kopt de bal weg. Daar is Falken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin schiet op doel. Ruis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rihmaian heeft problemen om de bal te vangen. Falken verovert de bal door een tackle van achteren. Louvini bereikt de bal nog maar net als eerste. Louvini haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hammami de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Essediri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi verovert de bal door een tackle van achteren. Tiabi probeert naar een medespeler te passen. Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Rozin de bal. Tiabi rent richting de bal. Rozin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Bekere 58%, Asrag Khudra 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asfar Bekere - Asrag Khudra 0:0

56e minuut.
Falken passt de bal met de wreef. Abdelfattah rent richting de bal. Chechia rent richting de bal. Abdelfattah onderschept slim de pass. Abdelfattah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Essediri probeert de bal met de borst te controleren. Rozin is nu in balbezit. Rozin passt de bal in één keer door. Tiabi rent richting de bal. Tiabi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hathazari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rihmaian rent richting de bal. Rihmaian draait met de bal, schiet en ... Ibn-Seif kopt de bal weg. Klungelig pakt Khodbane de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ibn-Seif geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ali Yacoub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ali Yacoub schiet op doel. Rozin krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Benie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Inworp. Ali Yacoub met de inworp. Daar is Falken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tiabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tiabi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Asfar Bekere 61%, Asrag Khudra 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Asfar Bekere - Asrag Khudra 0:0