Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sulb Eğribeten Macit Zeit
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


16e minuut.
Zafajar is nu in balbezit. Zafajar probeert naar een medespeler te passen. El-Anwar geeft de bal voor. Benabdelkader rent richting de bal. Benabdelkader haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Fudayl bereikt de bal nog maar net als eerste. Zafajar onderschept slim de pass. Khamar is nu in balbezit. Zafajar onderschept slim de pass. Zafajar geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Eğribeten - Macit Zeit 0:1

21e minuut.
Khamar is nu in balbezit. Abdelnader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelnader passt de bal in één keer door. Benabdelkader rent richting de bal. Benabdelkader draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Yahia verovert de bal door een tackle van achteren. Yahia geeft een hoge lob. Titsi is nu in balbezit. Titsi geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Eğribeten 48%, Macit Zeit 52%.
Sulb Eğribeten - Macit Zeit 0:1

47e minuut.
Titsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani is nu in balbezit. Er-Rihani geeft een lange en hoge pass. Zouabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zouabi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sulb Eğribeten - Macit Zeit 1:1

48e minuut.
Benabdelkader rent richting de bal. Fudayl verovert de bal door een tackle van achteren. Zafajar bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudayl onderschept slim de pass. Fudayl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Fudayl geeft een lange en hoge pass. Titsi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Er-Rihani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Er-Rihani krijgt een gele kaart. Titsi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fudayl neemt de penalty, wat een uithaal!
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Al-Juniy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thabet met een snelle inworp. Abdelnader bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdelnader geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Klungelig pakt Khamar de bal. Hathazari is nu in balbezit. Hathazari probeert naar een medespeler te passen. Zouabi rent richting de bal. Zouabi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Eğribeten - Macit Zeit 2:1

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, El-Anwar zal de hoekschop nemen. Thabet rent richting de bal. Thabet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sulb Eğribeten - Macit Zeit 2:2

75e minuut.
Hamrouni is nu in balbezit. Hamrouni geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ingin de bal onder controle te krijgen. Benabdelkader rent richting de bal. Benabdelkader haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Khamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader onderschept slim de pass. Abdelnader bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabdelkader is nu in balbezit. Benabdelkader schiet op doel. Benzarti bokst de bal weg.

86e minuut.
Er-Rihani bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani passt de bal in één keer door. Hanna is nu in balbezit. Zouabi is nu in balbezit. Zouabi haalt uit met een fantastische trap. Laraïedh kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sulb Eğribeten - Macit Zeit 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sulb Eğribeten 48%, Macit Zeit 52%.
Sulb Eğribeten - Macit Zeit 3:2